Trabzonspor-Gaziantep maçı sonrası uçakta kavga!

Dün akşam Trabzon-İstanbul seferini yapan ve Gaziantep FK kafilesinin de yer aldığı uçakta kavga çıktı.

GİRİŞ 19.09.2022 11:05 GÜNCELLEME 19.09.2022 11:55
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Dün akşam Trabzon-İstanbul seferini yapan ve Gaziantep FK kafilesinin de yer aldığı uçakta kavga çıktı. Uçağın kalkış öncesi apronda beklediği sırada yaşananlar nedeniyle pilot tarafından polis çeğrılırken, uçakta bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve bordo-mavili oyuncu Yusuf Yazıcı da olayı yatıştırmaya çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK, Trabzon'da karşılaştı. Konuk ekip, müsabakada 2-0 öne geçmesine rağmen ev sahibi bordo-mavililer mücadeleden 90+8'de bulduğu golle 3-2 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası milli ara nedeniyle takımların futbolcularına izin vermesi nedeniyle İstanbul'a giden Gaziantep FK kafilesi, bordo-mavili taraftarlar ile aynı uçakla İstanbul'a gitmek için uçağa bindi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ve bordo-mavili taraftarların da bulunduğu uçak saat 20.35'de İstanbul'a hareket edecekti. Bazı taraftarlar, Gazianetp FK oyuncuları ve Teknik Direktör Erol Bulut'a; 'yatsana Erol Bulut, yatsana' denilerek sözlü sataşmada bulunuldu. Bunun üzerine tartışma çıkarken, tartışma bir süre sonra büyüyerek kavgaya dönüştü. Bir yolcunun acil çıkış kapısı butonuna basması üzerine pilot kabininden çıkarak butona basan yolcuyu uçaktan indirmek isteyince tartışma daha da büyüdü. Uçağa polis ekipleri çağırıldı. Yaşananalardan dolayı tedirgin olan bir kadın yolcu ise küçük çocuğunun korkması üzerine tartışmayı çıkaranlara yüksek sesle bağırdı.

Ahmet Ağaoğlu ve Yusuf Yazıcı, yolcuları sakinleştirmek için büyük bir çaba harçadı. Yaşanan tartışmaların ardından uçak 1 saat rötarlı olarak İstanbul'a hareket etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 47
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Erol bulut footbolu , Antep karkupuzu sandı zaar, yata yata büyür diye düşündü. Trabzon az bile yaptı size böyle top oynanmaz kardeşim.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyse yazmayayım
    Cevapla
  • Oflu61 1 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon Trabzonspor itirazı olan varsa duvar dibine tek ayak üstünde dizilsin.öyle 99dakikasahadayatmakla maç kazanılmaz tepki fair olay ruhuna aykırı olarak vakit çalan zaman hırsızlarına yöneliktir burada atıp tutan sallayanlar terbiyessizlıik yapan asıl sizsiniz haddinizi bilin…..
    Cevapla
  • Gemerek... 1 yıl önce Şikayet Et
    cocuk haddini sen jil sonra baskasina lakirdi yap. Yatma isini ,zamaninta ts de futbol oynayipta sonra antrönör olarak trabzona yatanlara lakirda ve sus
    Cevapla
  • badi ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    mhk nin ellerine sağlık görmemişler bedavadan şampiyon yapılırsa böyle olur işte şımardıkça şımarıyorlar
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar trabzon herkesin an azından ikinci takımıydı. Kimse laf söylemezdi. Böyle üç beş lüzumsuz herkesi trabzon düşmanı yaptı. Gözünüz aydın olsun
    Cevapla
  • Kayserisporlu 1 yıl önce Şikayet Et
    En dogru yorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle