Samet Akaydın: Bugün maçı kazanmayı çok istedik

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Adana Demirspor, Trabzonspor’u ağırladı. Müsabaka ev sahibi takımın 3-2'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Son dakika takımına galibiyeti getiren Samet Akaydın maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Samet Akaydın: Bugün maçı kazanmayı çok istedik
Samet Akaydın: Bugün maçı kazanmayı çok istedik
GİRİŞ 13.09.2022 00:45 GÜNCELLEME 13.09.2022 00:45

Süper Lig 'in 6. hafta kapanış mücadelesi müthiş bir maça ev sahipliği yaptı. Adana Demirspor sahasında Trabzonspor'u duraklama dakikalarında Samet Akaydın'ın attığı golle 3-2 yendi. Bu skorla Bordo Mavili ekip son 7 resmi maçında sadece bir galibiyette kaldı ve kötü formunu sürdürdü. Bu sezona oldukça iyi bir giriş yapan ev sahibi Adana Demirspor ise taraftarının önünde aldığı bu kritik 3 puanla iyi gidişatını devam ettirdi. 

Son dakika takımına galibiyeti getiren maçın kahramanı Samet Akaydın ise maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. 

28 yaşındaki tecrübeli savunmacı maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün maçı kazanmayı çok istedik. Kazanacağımıza inanmıştık. Beşiktaş ve Trabzonspor maçında attığım goller kariyerim için önemli goller. Çok mutluyum." ifadelerini kullandı. 

Teknik direktörü Montella hakkında da yorumlarda yapılan Akaydın, "Montella'nın bir oyun disiplini var. Ne olursa olsun oyundan kopmuyoruz. İnandık ve kazandık. İnşallah böyle devam ederiz" sözlerini sarf etti. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.