Celina Serkan Reçber ile tartıştı! Oyundan alındı

Galatasaray maçının 35. dakikasında Kasımpaşa Üst Yöneticisi (CEO) Serkan Reçber, futbolcularından Bersant Celina ile tartıştı.

Celina Serkan Reçber ile tartıştı! Oyundan alındı
Celina Serkan Reçber ile tartıştı! Oyundan alındı
GİRİŞ 11.09.2022 22:34 GÜNCELLEME 11.09.2022 22:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa Üst Yöneticisi (CEO) Serkan Reçber, futbolcularından Bersant Celina ile tartıştı.

Maçın 35. dakikasında bir pozisyonda yedek kulübesinden çıkan Reçber, uzaktaki Celina'ya tepki gösterdi. Futbolcunun da el kol hareketleriyle karşılık vermesiyle daha da sinirlenen Serkan Reçber, tepkisini artırarak sürdürdü.

Reçber, yedek kulübesine dönerek bir futbolcunun ısınmaya gitmesini istedi. Devre arasında oyundan alınan Kosovalı oyuncunun yerine Ahmet Emin Engin dahil oldu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • KYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Serkan Reçber istifa etmelidir
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    celina gol atardi biraksaydi
    Cevapla
  • osmannn 1 yıl önce Şikayet Et
    Serkan reçber kasımpaşada çok başarılı, çok şeyi değiştirdi, ama teknik direktör varken yedek kulübesinden çıkıp oyuncuya tepki, taktik verirsen, bu senin sonun olur, ülkemizde bazen şirket sahipleri güvendiği insanlara çok yetki verirler, bunlarda bu yetkiyi abartır, sınunda şirket sahibine zarar verir, serkan reçberde zarar vermeye başlıyor gibi
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    sıkandal
    Cevapla
  • Yavo 1 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktör ne işe yarar .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle