Kayserispor Nuri Şahin'i tek golle üzdü!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor, sahasında Antalyaspor'u Mame Thiam'ın golüyle 1-0 mağlup etti.

Kayserispor Nuri Şahin'i tek golle üzdü!
Kayserispor Nuri Şahin'i tek golle üzdü!
GİRİŞ 11.09.2022 21:57 GÜNCELLEME 11.09.2022 22:11
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Kayserispor sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazandı. 

Kayserispor'a galibiyeti getiren golü 54. dakikada Mame Thiam kaydetti.

Bu sonucun ardından Kayserispor puanını 9'a yükseltirken Antalyaspor 6 puanda kaldı. 

Kayserispor gelecek hafta deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak. Antalyaspor ise sahasında Adana Demirspor'u ağırlayacak.  



Yukatel Kayserispor: 1 - Fraport TAV Antalyaspor: 0

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Bahattin Şimşek, İlker Takpak, Selahattin Altay

Yukatel Kayserispor: Bilal Bayazıt, Onur Bulut, Kolovetsios, Arif Kocaman, Carole, Campanharo (Dk.90+6 Uzodimma), Cardoso (Dk. 81 Mane), Ramazan Civelek (Dk. 82 Gökhan Sazdağı), Mensah (Dk. 90+2 Ackah), Thiam, Gavranvic (Dk. 46 İlhan Parlak)

Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Floranus (Dk. 82 Bünyamin Balcı), Veysel Sarı, Kudryashov, Güray Vural, Fernando (Dk. 68 Ufuk Akyol), Soner Aydoğdu (Dk. 82 Nakajima), Ndao (DK. 68 Sinan Gümüş), Hakan Özmert (Dk. 58 Luiz Adriano), Ghacha, Wright

Gol: Dk. 54 Thiam (Yukatel Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk.76 Cardoso, Dk. 89 Carole (Yukatel Kayserispor), Dk.77 Kudryashov, Dk. 90+2 Güray Vural (Fraport TAV Antalyaspor)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • sedat kar 1 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadas nuri ne yapsaydi trabzona yenilsemiydi futbol bu yenmekte var yenilmekte ne hikmetse bu dört büyükler diye tarif ettiginiz takimlara diger takimlarin yenilmesi gerekir gibi bir algi var federasyon bunlari tutsun hakemler bunlardan yana karar versin diger takimlar bunlara yenilsin oy kiyamam bunlara
    Cevapla
  • Aha 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu nuricik iki maç aldın adam sandın kendini. Bu ülkede çoşkun çok var. Çizerler..
    Cevapla
  • Canca53 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu nuri efendi trabuzonspor maçindan sonra galibiyetin yok balonun patladi sen anca trabuzona karşi düşmanla oynuyormuş gibi hem kendini hem futbolcularini hazirlarsin başkada bir halt olmaz senden ama.nuri şayin bay bay çakma hoca
    Cevapla
  • İBRAHİM 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen azina saglik kardes
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    gokdeniz bayraktar nerelerde hala çerçeve derdinde mi
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Nuri Şahin de demek ki yarım sezonluk hocalardanmış. TS yi hasbelkader farklı yendi ondan sonra 5 tane yedi Gaziantepten. Aklıma birkaç yıl önce Kasımpaşa t.d. Mehmet Altıparmak geldi. Onlar da TS yi yendikten sonra iflah olmamış, birkaç hafta sonra hocayı göndermişlerdi. Nuri Şahin'i de aynı akıbet mi bekliyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle