Emre Akbaba'nın yeni kulübü belli oldu!

Galatasaray, Emre Akbaba'nın 500 bin Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 50 payla Adana Demirspor'a transfer olduğunu açıkladı. Anlaşmaya göre, Sarı Kırmızılı kulübün 29 yaşındaki 10 numarayı transfer etme önceliği bulunuyor.

Emre Akbaba'nın yeni kulübü belli oldu!
Emre Akbaba'nın yeni kulübü belli oldu!
GİRİŞ 09.09.2022 01:13 GÜNCELLEME 09.09.2022 01:13
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Transfer döneminin son gününde kadrosunu flaş isimlerle güçlendiren Galatasaray'da bir yandan ayrılıklar da yaşanıyor. Ömer Bayram'la karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran, Emre Kılınç'ı ve Taylan Antalyalı'yı Ankaragücü'ne, Luyindama'yı Antalyaspor'a, Oğulcan Çağlayan'ı Giresunspor'a kiralayan Aslan, Emre Akbaba'yı bonservisiyle gönderdi.

Transfer önceliği Galatasaray'da

İsmi Süper Lig'den birçok takımla anılan tecrübeli 10 numara, 500 bin Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 50 pay karşılığında Adana Demirspor'a transfer oldu. Anlaşmaya göre, Sarı Kırmızılı kulübün futbolcuyu transfer etme önceliği bulunuyor.

Galatasaray'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada, ''Profesyonel futbolcumuz Emre Akbaba'nın transferi konusunda Adana Demirspor Sportif Yatırımlar A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Adana Demirspor Sportif Yatırımlar A.Ş. net 500.000 EUR tutarında transfer bedeli ödeyecek olup futbolcunun üçüncü bir kulübe transferi halinde toplam satış bedelinin %50'lik kısmını şirketimize ödeyecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği kulübümüzün futbolcuyu transfer etme önceliği bulunmaktadır.'' ifadeleri kullanıldı.

Emre Akbaba, Adana Demirspor'da eski takım arkadaşları Belhanda, Onyekuru ve Ndiaye ile birlikte aynı takımın başarısı için ter dökecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de Euro la anlaşma ilginç
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    "Sarı Kırmızılı kulübün futbolcuyu transfer etme önceliği bulunuyor." Hala Gs ye dönerse aklı yok zaten.
    Cevapla
  • Recebb 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper oyuncuydu
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceye gecmiş olsun adana demirspor bir gs li daha kazandı
    Cevapla
  • Bos adam 1 yıl önce Şikayet Et
    En fazla 2.lig topcusu. Baska da birsey degil bu
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten BOŞ ADAMSIN...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle