Ze Luis için Hatayspor iddiası!

2 sezon önce adı Fenerbahçe'yle anılan ancak transferi gerçekleşmeyen Ze Luis'in Atakaş Hatayspor'a transfer olacağı iddia edildi.

Ze Luis için Hatayspor iddiası!
Ze Luis için Hatayspor iddiası!
GİRİŞ 05.09.2022 14:30 GÜNCELLEME 06.09.2022 00:45

Hatayspor, yeni golcüsünü buldu. Süper Lig ekibinin Yeşil Burun Adaları asıllı Ze Luis'i transfer edeceği iddia edildi.

Portekiz basınından Sic Noticias'ın haberine göre; 31 yaşındaki forvet ile Hatayspor arasında görüşmeler sona ermek üzere. Yine haberde yer alan bilgiye göre; eski Porto oyuncusu Hatayspor ile 1 yıllık sözleşme yapacak. Son olarak Suudi Arabistan ekibi Al-Taawon'un formasını giyen Ze Luis'in kulüple olan sözleşmesi sona erdi. 

Oyuncunun Fenerbahçe 'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Dinamo Kiev'in de gündeminde olduğu iddia ediliyor. Kariyerinde Porto, Braga, Spartak Moskova ve Lokomotif Moskova gibi kulüpler olan 31 yaşındaki forvet, 2 sezon önce Fenerbahçe ile anılıyordu ancak transferi gerçekleşmedi. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.