Nuri Şahin: Dünya yıldızlarıyla görüşüyoruz

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, "Oyuncular İstanbul dışında ilk tercih ettikleri yer Antalya'dır. Dünya yıldızlarıyla görüşüyoruz. Tesislerimizi gösterdiğimiz zaman şaşırıyorlar." dedi.

Nuri Şahin: Dünya yıldızlarıyla görüşüyoruz
Nuri Şahin: Dünya yıldızlarıyla görüşüyoruz
GİRİŞ 02.09.2022 20:53 GÜNCELLEME 02.09.2022 20:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Antalyaspor, Nuri Şahin liderliğinde geride kalan 4 maçta 6 puan topladı ve 10. sırada yer aldı. Genç teknik direktör, Türk futbolu üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

"Çizgiyi kaçırdığında tepe taklak gidebilirsiniz"

beIN Sports'a konuşan Nuri Şahin; "Oyuncuyken bir anda teknik direktör olmam oyuncular üzerinde etki bırakabilirdi. Ama sağ olsunlar bu göreve geldiğimde çok içtenlikle karşıladılar. Çok ince bir çizgi o çizgiyi kaçırdığında tepe taklak gidebilirsiniz. Benim kısa dönemdeki hocalığımda bile o çizgiyi kaybettiğimiz arkadaşlarımızla yollarımızı ayırma kararı aldık." dedi. 

"Dünya yıldızlarıyla görüşüyoruz"

Genç teknik direktör açıklamalarının devamında; "Antalyaspor'da hedefim istikrar. Hoca, futbolcu, yönetim, tesisleşme konusunda istikrar istiyorum. İstikrarla gelen başarı kalıcı olur. Transfer görüşmeleri yaptığımız bir sürü futbolcu oldu. Oyuncular İstanbul dışında ilk tercih ettikleri yer Antalya'dır. Dünya yıldızlarıyla görüşüyoruz. Tesislerimizi gösterdiğimiz zaman şaşırıyorlar. Türk futbolunda istikrar zor mu, çok zor ama Antalyaspor'da istikrarı sağlarsak başarılı olacağımıza inanıyorum." sözlerini sarf etti. 

"Kazandıkları kupalar ortada"

Birlikte çalıştığı teknik direktörler hakkında konuşan Şahin; "Fatih Terim ile Jose Mourinho'nun devre arasının 15 dakikasında maç kazandırdığını gördüm. Bu sadece motivasyon değildir. Kazandıkları kupalar ortada." açıklamasında bulundu. 

"Türk futbolunda sorunumuz 3'lü ve ya 4'lü değil"

Nuri Şahin taktik hakkında ise; "Bence taktik gündem olacak bir şey değil. Bazı yorumcular Türkiye'de 3'lü oynanmaz diyor. Biz buraya geldiğimizde 3'lü başladık. Elimizdeki malzeme bizi buna itti. Doğru oyuncular olduğunda 3'lü oynamak çok önemli. Bizim Türk futbolunda sorunumuz 3'lü ve ya 4'lü değil. Daha büyük sorunlarımız var. Eleştirilme konusunda biraz daha saygılı olunmalı." dedi. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • osmannn 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu, sanayici, işadamı futbolu anlamayan amatörlerin elinde, yazık, bir yıld 4 teknik direktör değiştiren başkanlar var, bir yılda üç takım değiştiren , joker teknik direktörler var, hamza gibi, adam malatyadan kovuluyor, bir gün sonra rize alıyor, rizeyi küme düşürüyor, bir gün sonra eyüpspora ve ordanda kovuluyor, şimdi hamzaya kim takım verir, çünki onurlu değil, nuri ile hamzayı aynı kefeye koyabilirmisiniz
    Cevapla
  • Muğlalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar Nuri
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    İşiniz gücünüz Trabzonspor u yenmeye çalışmak .üç büyütülmüs karşısında buzuk yemiyor hemen satış başlıyor
    Cevapla
  • Hbk 1 yıl önce Şikayet Et
    Gücünüz yetebiliyorsa yenileyin yaw Trabzonsporu gözümüzde çook büyütmüşsünüz sıradan bir spor kulübü
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Beş yemek çokmu zoruna gitti. İyi takım olaydıda yemiyeydi. Demekki Antalya trabzondan daha iyi takım
    Cevapla
  • Antalyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Nuri Şahin'in yaptıkları ortada. Futbolculuğu, Milli Takım,kısa bir süredir devam eden Teknik Direktörlüğü. Herşeyden önemlisi edebi,zerafeti ve adamlığı. Öğrenmeye açık eğitici yönü. Başarılarla taclanacak yeni başarılar. Yolun açık olsun her daim gülen, güzel adam.
    Cevapla
  • hadi bakalım 1 yıl önce Şikayet Et
    eto nasri ler batırdı Antalya spor u hadi bakalım başkanı kaçtı kendine klüp aldı görüşün bakalım
    Cevapla
  • Asfq07 1 yıl önce Şikayet Et
    Eto aldığı paranın hakkını verdi. Nasri ve menez batırdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle