Sivasspor'dan Ahmed Musa bombası!

Süper Lig'de 4 haftadır bir türlü yüzü gülmeyen Sivasspor, hücum bölgesine Fatih Karagümrük'ten Ahmed Musa'yı getirdi. 2 yıllık sözleşme imzalanacak olan Nijeryalı, hem kanatta hem de santrfor bölgesinde görev yapabiliyor.

Sivasspor'dan Ahmed Musa bombası!
Sivasspor'dan Ahmed Musa bombası!
GİRİŞ 02.09.2022 10:13 GÜNCELLEME 02.09.2022 21:25

Ligde alınan kötü sonuçların ardından takıma takviyeler yapmak isteyen Sivasspor , gaza bastı. Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala Yiğidolar, santrfor arayışına girdi. Rıza Çalımbay'ın isteğiyle kadrosuna hem kanatlarda hem santrfor bölgesinde forma giyebilecek bir isim katmak isteyen Kırmızı Beyazlılar, son olarak Karagümrük forması giyen Nijeryalı yıldız Ahmed Musa ile 2 yıllığına anlaştı.

İmza için gelecek

29 yaşındaki Nijeryalı yıldız kariyerinde daha önce VVV Venlo, CSKA Moskova, Leicester City, Al Nassr ve Fatih Karagümrük formaları giydi. Nijerya Milli Takımı’nın formasını da 71 kez terleten Ahmed Musa'nın önümüzdeki günlerde Sivas'a gelerek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.