TFF'den Rezerv Lig kararı! Resmen açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kulüpler Birliği'nin talebi doğrultusunda Rezerv Lig'i kaldırdı.

TFF'den Rezerv Lig kararı! Resmen açıklandı
TFF'den Rezerv Lig kararı! Resmen açıklandı
GİRİŞ 01.09.2022 23:15 GÜNCELLEME 01.09.2022 23:43
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Kulüpler Birliği Vakfının talebi doğrultusunda Rezerv Lig'in kaldırıldığını duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda alınan kararlar ile ilgili TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

1. Kulüpler Birliği'nin kamuoyu önünde yaptığı talep değerlendirilerek, Rezerv Lig'in kalan haftalarının oynanmamasına karar verilmiştir.

YENİ DÜZENLEMELER GETİRİLECEK

2. Kulüplerimizin talebi doğrultusunda U19 Gelişim Ligi ile ilgili yapılacak düzenlemeler önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

3. Federasyonumuzun internet sitesinde yer alan futbolcu, teknik adam, sağlık ekibi çalışanı, hakem, temsilci, gözlemci, futbolcu menajerlerine ilişkin bilgilerin yer aldığı BİLGİ BANKASI'nın tekrar erişime açılması kararı alınmıştır. Daha önce Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında gerekli düzenlemeler yapılmak üzere erişime kapanan Bilgi Bankası'na, hukuki düzenlemeler yapılarak yeniden erişim sağlanacaktır.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    F.bahçe 1 puanla sonuncu ali koç buna dayanamadı rezerv ligi kaldırttı
    Cevapla
  • tarafsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpler birliği istemiş kaldırılmasını orada tek başına Fenerin borusu ötmez diğer kulüpler varken.. Çakallar da Fenerbahçe sonuncu diye algı peşine düşmüş ki daha ligin başı duyanda küme düştü sanır diğer takımlara bir sorun bakalım rezerv ligi neden istememişler ..
    Cevapla
  • MISAFIR 1 yıl önce Şikayet Et
    gelecegi degil gunu kurtarmak sadece. yatan oyunculara 1 milyon vereceginize rezerv lige verseniz hem gelecek hemde gencler cikacak
    Cevapla
  • adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    bir sürü amip fb nin rezerv ligden düşmesinden bahsedip ligi fb nin kaldırttığını iddia ediyor. kulüpler Birliği açıklama yaptı maddi durumu yetersiz olan ve stad bulamayan kulüplerin isteği üzerine federasyona başvurulğu belirtildiği hâlde hazımsız mallar aleyhte yorum yazmak için doluşmuş. süper ligden düşen takım otomatikman rezerv ligden düşüyor.
    Cevapla
  • Utanmaz fb 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünkü kurşunlama olayının sebebi bumu acaba. Fenerbahçe rezerv ligden çekilseydi. Niye komple iptal ediyorsunuz. Gennçlere yazık. Fb altyapıdan adam yetiştirmediğinden sürekli milyon eurolar harcayıp nerede çapsız futbolcu varsa alıp getiren 2 ay sonra bu olmadı diyip ona takım arayan kiralık acunun fason takımına gönderen bir takım. Acun bu fenerden çoook ekmek yer. Fb transfer etsin parasını maaşını ödesin. Acunun takımda kiralık oynasın. Fb batıj
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle