Balotelli resmen Sion'da! Resmi açıklama geldi!

Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin 2.6 milyon euro karşılığında Sion'a transfer olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 31.08.2022 22:00 GÜNCELLEME 31.08.2022 22:07
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Bu sezon Süper Lig'de 2 maçta 72 dakika sahada kalan, geçen sezon ise Adana Demirspor'a 33 maçta 19 gol 7 asistlik katkı sağlayan Mario Balotelli İsviçre ekibi Sion'a transfer oldu.

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada şu sözlerle ayrılık resmen duyuruldu:

"Futbolcumuz Mario Balotelli'nin 2.620.000 Euro karşılığında FC Sion'a transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuza bugüne kadar verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz."
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 42
  • Cihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana dan bir balotelli geçti... bir fenerli olarak attığı güzel golleri unutmayacağız. adana için transfer başarısı olarak düşünüyorum.
    Cevapla
  • Asi 1 yıl önce Şikayet Et
    Baskan hani 4 milyondu sanada boyle lafini yedirirler fazla sallama
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu oyuncu reddetti diye bu oyuncu Beşiktaş maçlarında varını yoğunu ortaya koyuyordu. Artık gittiğine göre Beşiktaş, Adana Demir Spor maçlarından korkmaz artık.
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan 4 milyon diyebilir. Bu tür futbolcular için Futbolcu istemezse gitmez. Futbolcu ben gidiyorum dediği anda ise bşk.yapacağı birşey yok ne alırsa.
    Cevapla
  • Mehdix 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan sevgisi böyle olur değil mi Murat Ağa! Bir Türk takıma verseydin onların dışarıya vereceği para ülkede kalırdı. Artist artist konuşuyordun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle