Hakem kararları bugün yayıncı kuruluşta ele alınacak

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkan Yardımcısı ve Hakem Hocası Murat Ilgaz ile UEFA Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hakem Eğitimi Danışmanı Hugh Dallas, haftanın kritik hakem kararlarını değerlendirecek.

Hakem kararları bugün yayıncı kuruluşta ele alınacak
Hakem kararları bugün yayıncı kuruluşta ele alınacak
GİRİŞ 30.08.2022 14:27 GÜNCELLEME 30.08.2022 23:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkan Yardımcısı ve Hakem Hocası Murat Ilgaz ile UEFA Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hakem Eğitimi Danışmanı Hugh Dallas, haftanın kritik hakem kararlarını ele alacak.

TFF'den yapılan açıklamaya göre federasyonun tarafsızlık ve eğitimin önemi prensipleri çerçevesinde hazırlanan, beIN Sports'ta yayınlanacak "Kuralına Göre" programında, futbol oyun kurallarının ve FIFA VAR Protokolü'nün futbolseverlere doğru anlatılması amaçlanıyor.

Türk Futbol ve televizyonculuk tarihinde ilk kez TFF iradesi ve MHK yönetiminde hayata geçirilen projelerden birisi olan programın ilk bölümü bugün saat 22.30'da beIN SPORTS HABER'de şifresiz olarak yayımlanacak.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Trabzonsporrrr 1 yıl önce Şikayet Et
    Ilk 4 hafta hakemler fb bjk ye calisti yapay zeka herhalde fb belirliyor trabzonspir maclarina gsli fb li bjk li hakemler atiyor ince inve kiyiyorlar trabzonu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Valencıa ya verilen haksız kırmızı kartıda konuşucaklarmı acaba
    Cevapla
  • Tökezleyen 44 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb. Maçi içinse. Hakem Konyayı biçecekti ama olmadı. Ts. Gs içinse. Palabıyık kaldıgı yerden resmen Ts yi yedi olur olmaz fauler. Ts yi remen durdu Futbolsa. Hakemler harbi oluda sadece ğörevini yaparlarsa. Bjk açik ara şampiyon olur. İşin. İlğinç tani fb yöetiminden ne sayın koç. Ne Bakide ses var demekki Takimin top oynamadıgını onlar bile kabullendi
    Cevapla
  • Gurbetçi Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen daha hala anlamamışsın kardeeeş!!!
    Cevapla
  • Tökezleyen 44 1 yıl önce Şikayet Et
    Gurbetçi. Sendenmi öğreneçem işine ğelirse oku yada ğeç
    Cevapla
  • Gurbetçi Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş, sen önce iyi bir Türkçe öğren ondan sonra o, sana öz yorumlarını yaparsın canım. İnşâAllâh anlamışsındır!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle