Ankaragücü'nde Ersun Yanal sesleri! Taraftar göreve çağırdı

Ankaragücü'nde Teknik Direktör Mustafa Dalcı, Fatih Karagümrük yenilgisinin ardından istifa etti. Bunun üzerine Sarı-Lacivertli taraftarlar sosyal medyadan Ersun Yanal'ı göreve çağırdı.

Ankaragücü'nde Ersun Yanal sesleri! Taraftar göreve çağırdı
Ankaragücü'nde Ersun Yanal sesleri! Taraftar göreve çağırdı
GİRİŞ 28.08.2022 11:02 GÜNCELLEME 28.08.2022 11:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Ankaragücü deplasmanda Fatih Karagümrük'e 4-1 mağlup oldu. 

Mustafa Dalcı istifasını açıkladı

Maç sonrası yaptığı açıklamada istifa kararı aldığını belirten Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı "Yaklaşık 1 seneyi geçen bir süredir Ankaragücü’nde teknik direktörlük yaptım. Geçen sene güzel günler yaşadık ve sonuç olarak layık olduğu yere Süper Lig ’e taşımak bize nasip oldu. Süper Lig’de 4. hafta ama kulübün önünü açmak adına böyle bir karar aldım. Ankaragücü teknik direktörlüğünden istifa ettim. Bundan sonra Ankaragücü’ne başarılar diliyorum" dedi.

Ankaragücü taraftarı Ersun Yanal'ı istiyor

Dalcı'nın istifasının ardında Ankaragücü taraftarları eski teknik adamları Ersun Yanal'ı göreve çağırdı. Çok sayıda tweet atan sarı-lacivertliler Ersun Yanal'ı TT listesine soktu.

Son olarak 2001-2002 sezonunda Ankaragücü'nü çalıştıran Ersun Yanal o dönem Süper Lig'de ilk 3 hafta itibarıyla en çok gol atan takım olmuştu. O sezon Ankaragücü 34 maçta 15 galibiyet 8 beraberlik 11 mağlubiyet almıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Kartal Hoca gelsin.
    Cevapla
  • Hamit 1 yıl önce Şikayet Et
    hikmet karaman da iyi olur ankara gücüne ismail kartal da olur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Kartal olmaz mı
    Cevapla
  • osmannn 1 yıl önce Şikayet Et
    Ersun yenal hoca değil, kendini bitirdi, hamza bitirdi, hikmet kahramanı alın
    Cevapla
  • İşte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı gerçekten de çağırıyorlar mı? Şaşırtıcı. Demek ki çaresizlik böyle bir şey. Taktik maktik yok, bam bam anlayışıyla sahaya çıksalar bundan daha iyisini yaparlar. ))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle