Andrea Pirlo: Galibiyetten dolayı mutluyum

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, MKE Ankaragücü galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Andrea Pirlo: Galibiyetten dolayı mutluyum
Andrea Pirlo: Galibiyetten dolayı mutluyum
GİRİŞ 27.08.2022 22:28 GÜNCELLEME 27.08.2022 22:28

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Fatih Karagümrük, iç sahada karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 4-1’lik skorla mağlup etti.

Mücadelenin ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Müsabakaya güzel başladıklarını aktaran Pirlo, “Maça istediğimiz gibi başladık. Güzel 2 gol bulduk. Maçı istediğimiz kontrole getirdik. Bütün hafta buna hazırlanmıştık” şeklinde konuştu.

“Galibiyet ile öz güvenin yerine geldiğini düşünüyorum”

Andrea Pirlo, ilk 2 haftada aldıkları mağlubiyetlerden sonra önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “2 tane yenilgiden geldik. Çalışmak da zor oluyor böyle durumlarda. Galibiyetten mutluyum. Bizim için çok önemli galibiyetti. Özgüvenin yerine geldiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Eklenecek oyuncuları değerlendiriyoruz”

Deneyimli teknik adam, transferin sorulması üzerine, “Birkaç günümüz daha var. Eklenecek oyuncular varsa değerlendiriyoruz. Çalışıp, takımı daha iyi seviyeye getirmek istiyoruz” yanıtını verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.