Rıza Çalımbay: Cicaldau'yu istiyoruz

Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Galatasaray'ın 25 yaşındaki futbolcusu Cicaldau'yu istediklerini söyledi.

Rıza Çalımbay: Cicaldau'yu istiyoruz
Rıza Çalımbay: Cicaldau'yu istiyoruz
GİRİŞ 26.08.2022 22:01 GÜNCELLEME 26.08.2022 22:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fransız ekibi Nantes'ın ardından Rumen futbolcu için Sivasspor da devreye girdi. UEFA Konferans Ligi'nde başarılı olmak isteyen Rıza Çalımbay, 25 yaşındaki futbolcunun ismini bizzat verirken, transfer görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde iki maçta da İsveç ekibi Malmö'ye kaybederek Konferans Ligi'ne kalan Demir Grup Sivasspor , Kupa 3'te G Grubu'na düştü. Slavia Prag, Cluj ve Ballkani takımlarıyla aynı gruba düşen Yiğidolar hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak için transfer çalışmalarını hızlandırdı.

'Onunla uğraşıyorduk'

Şu ana kadar transferde biraz ağır kalmış gözüken Kırmızı-Beyazlılar aradığı orta sahayı Galatasaray 'da buldu. İsmi de bizzat Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıkladı. Tecrübeli hoca, "Cicaldau'yu kiralama isteğimiz var. Onunla uğraşıyorduk" dedi. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan Mostafa Mohammed'i de kiralayan Fransız ekibi Nantes'ın da tecrübeli oyuncuya bir ilgisinin olduğu biliniyor. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Musleraya sorun o hakkını helal ettiyse verin. Ben taraftar olrak Rıza hocayada, Sıvassporlu futbolcularda, yönetiminde helal etmiyorum. Sivas şehrine ve taraftarına bir şey demiyorum. Yanlışlıkla gol atılsa bile telafi ediliyor. Geçen yıl da iddetle puana ihtiyacı olan Göztepe telafi sini yaptı. Avrupa'ya gittiniz de ne oldu? Hazır ülke puanını düşündünüz
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    rıza Cicaldao'nun performansını arttırır gelecek sezon Yunus gibi transfermiş gibi dönebilir
    Cevapla
  • Kesinlikle 1 yıl önce Şikayet Et
    Vermeyin gitsin bjk den alsın o kadar maç sattı yaosınlar bi kıyak
    Cevapla