Lionel Carole: Taraftarımızın desteğiyle kazanmak için her şeyi yapmak istiyoruz

Kayserispor, ligin 4'üncü haftasında karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kayserisporlu futbolcu Lionel Carole, "Taraftarımızın desteğiyle maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz" dedi.

Lionel Carole: Taraftarımızın desteğiyle kazanmak için her şeyi yapmak istiyoruz
Lionel Carole: Taraftarımızın desteğiyle kazanmak için her şeyi yapmak istiyoruz
GİRİŞ 24.08.2022 20:02 GÜNCELLEME 24.08.2022 20:02

Spor Toto Süper Lig ekibi Yukatel Kayserispor, pazar günü karşılaşacağı Bitexen Giresunspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde çalışan futbolcular ısınma, pas ve kondisyon çalışması yaptı.

Antrenmanda konuşan Lionel Carole, "Bu haftaki maçımızı evimizde oynuyoruz. Evimizde oynadığımız her maçı kazanma arzusundayız. Taraftarımızın önünde oynayacağımız maç bizim için önemli olacak. Taraftarımızın desteğiyle maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Ramazan Civelek ise "Önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Evimizde her zaman güçlü bir takım olduk. Giresunspor da lige iyi başlayan ekiplerden biri. Biz evimizde oynayacağımız için bu maçın favorisi olduğumuzu düşünüyorum. Güçlü bir oyunumuz var. Hocamızla beraber kampın başından bu yana çalışıyoruz. Güçlü oyunumuzu sahaya yansıtıp galibiyet almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.