PFDK sevkleri açıklandı! 8 kulüp ve Murat Sancak...

TFF, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Ümraniyespor, Antalyaspor, Fatih Karagümrük, Medipol Başakşehir ve Adana Demirspor'un çeşitli nedenlerle PFDK'ya sevk edildiğini bildirdi.

PFDK sevkleri açıklandı! 8 kulüp ve Murat Sancak...
PFDK sevkleri açıklandı! 8 kulüp ve Murat Sancak...
GİRİŞ 23.08.2022 23:06 GÜNCELLEME 23.08.2022 23:07
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'den 8 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Hangikredi Ümraniyespor, Fraport TAV Antalyaspor, VavaCars Fatih Karagümrük, Medipol Başakşehir ve Adana Demirspor'un çeşitli nedenlerle disipline sevk edildiği bildirildi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti, Adana Demirspor futbolcusu Yaroslav Rakitskyi'nin de kural dışı hareketi nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14
  • Denizzci 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi hak tan bahsediyorsun acaba. Açık bil şekilde maçı hediye etti sancağını konuşması doğru mac 11+11 len oynanır 12 ye 11. Oynanmaz
    Cevapla
  • Mihenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Acı varmı acı
    Cevapla
  • Gerçekçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolda fanatizme engel olmak adına göstermelik bile olsa PFDK'ya çağrılanlar arasında Belhanda ve Onyekuru'yuda beklerdim.
    Cevapla
  • Behlül 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne rezillik ya Aynı kafa devam ediyor Hani hakem kararlarını konusacaktiniz.Var kayıtlarını dinleyeceksiniz ağzını haklı acsada PFDK ya sevk Yeryuzunde örneği olmayan uygulamalar Neden adamın maçını hakem aldı fenere hediye etti Böyle bir şey başka nerede var merak etmemek mümkün değil.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek fenere verdi hakkıyla aldı hakeme rağmen daha belhandaya kırmızı kart verilmeliydi
    Cevapla
  • serce 1 yıl önce Şikayet Et
    algi yapiyorsun hakem nerden Adanadan aldi fenerbahce ye verdi maci yav arkadas biraz Objektif bakin taraftarligi birakin fenerbahceye düsmanligi birakin 8 Yildir sampiyon olamiyor fenerbahce .hakemlere gelince adaletli olsunlar
    Cevapla
  • Özel biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç'un PFDK si sindirme ve baskı politikasını iyi kullanıyor hakemler sahada gerekeni yapıyor Ali kocta saha dışını temizliyor güzel lig
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle