Belhanda ve Onyekuru'dan olay hareket! Taraftarı çıldırttı

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında Belhanda ve Onyekuru'nun gol sevinçleri sarı-lacivertli taraftarların tepkisine neden oldu.

Belhanda ve Onyekuru'dan olay hareket! Taraftarı çıldırttı
Belhanda ve Onyekuru'dan olay hareket! Taraftarı çıldırttı
GİRİŞ 23.08.2022 00:53 GÜNCELLEME 23.08.2022 00:59
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Fenerbahçe -Adana Demirspor maçının ikinci yarısında tansiyon zaman zaman yükselirken Mavi Şimşeklerin 10 numarası Younes Belhanda'dan olay bir hamle geldi.

İlk olarak Enner Valencia ile sözlü olarak tartışan Belhanda, 59. dakikada yaptığı hareketle tribünün tepkisini çekti.

Korner sırasında kendisini yuhalayan Fenerbahçe tribününe doğru dönen ve '4 yıldız' işareti yapan Faslı yıldızı hakem hakem Abdülkadir Bitigen uyardı.

Onyekuru'dan da 'Ağlama' vurgusu!

Adana Demirspor 66. dakikada bir başka eski Galatasaraylı Henry Onyekuru'nun asistinde yeni golcüsü Artem Dzyuba'yla ikinci golü buldu.

Farkı 1'e indiren Mavi Şimşekler hemen hemen uzatmalarla son yarım saatlik bölümde puan için umutlanırken, Onyekuru gol sevincini Fenerbahçe taraftarına doğru imâlı bir şekilde yaptı.

Nijeryalı oyuncu, tribünlere 'Ağlamayın' hareketi yapıp sevinince hakem Bitigen, yıldız futbolcuyu 'centilmenlik dışı hareket' nedeniyle sarı kartla cezalandırdı.



Daha sonra karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Onyekuru, "4. yıldızı alana kadar sakin olun" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 89
  • rafet 1 yıl önce Şikayet Et
    Boyunuzdan büyük işlere karışıyorsunuz.. Siz kimsiniz ki Fenerbahçe seyircisiyle dalga geçiyorsunuz. Oynadığınız takımın iddiası başarılı olması için ter dökün kovulduğunuz takım için değil. Ayrıca Fenerbahçe 5 yıldızlı Tek kulup. .
    Cevapla
  • Deren 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecen yil sergene yapilirken dalga gecen fb lilerede bak igne ters dönünce yok öyle bes liraya üc köfte
    Cevapla
  • HASAN YILDIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Onyekuru ve Belhanda sizler gs den gönderildiniz, kendinize gelinde Adanademirspor'lu olun. gs ile yapacağınız maçta ne kadar onurlu insanlar olduğunuzu göreceğiz.
    Cevapla
  • Aykut 1 yıl önce Şikayet Et
    Onyekuru Belhanda 4 istedi fenerde 4 attı 5 isteselerdi 5 atardı ne var bunda. Bakalım bunlar gs maçında ne yapacaklar!
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu fenev oldukça TÜRK futbolu batmaya mahkumduuuur hep hile hep şike yeterse yeter ,kesin fovori Adanademir hakem resmen doğradı yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle