Süper Lig ekibinden Dzyuba'ya resmi teklif! Kulüp doğruladı

İsmi Süper Lig ekipleriyle anılan Artem Dzyuba için Adana Demirspor resmî teklifini sundu. Yapılan teklif Adana Demirspor cephesinden de doğrulandı.

Süper Lig ekibinden Dzyuba'ya resmi teklif! Kulüp doğruladı
Süper Lig ekibinden Dzyuba'ya resmi teklif! Kulüp doğruladı
GİRİŞ 16.08.2022 17:54 GÜNCELLEME 16.08.2022 18:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zenit'teki sözleşmesinin sona ermesinin ardından yurt dışında oynamaya karar verdiği belirtilen Artem Dzyuba için en muhtemel adres olarak Türkiye gösteriliyordu.

İsmi İstanbul takımlarıyla anıldı ama Adana Demirspor'a transfer oluyor

Bu doğrultuda yaz transfer döneminde ismi Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray ve Konyaspor ile anılan Artem Dzyuba'nın yeni adresi Adana Demirspor oluyor. 

Resmî teklif doğrulandı!

Adana Demirspor'un Artem Dzyuba'yı kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti. Bu iddialara ilişkin Süper Lig ekibinin sportif direktörü Gökhan Göktürk, açıklamalarda bulundu. 

"Evet, iddialar doğru"

Sport24'ten Anastasia Dragomir'e konuşan Göktürk, "Evet, iddialar doğru. Artem Dzyuba için resmî bir teklifte bulunduk" ifadelerini kullandı. 

Kazanacağı ücret belli oldu

Dzyuba'nın yaz transfer döneminde 1 milyon Euro'nun altında yıllık ücret önerilerine kapılarını kapattığı belirtiliyordu. Sport-Express, Rus golcünün Adana Demirspor'dan yıllık 1.5 milyon Euro kazanacağını açıkladı. 

Rakitsky ile buluşuyor

Adana Demirspor, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısı sonrası Zenit ile yollarını ayıran Yaroslav Rakitskyi'yi de kadrosuna katmıştı. Ukraynalı oyuncunun ardından eski takım arkadaşı Artem Dzyuba'nın da transfer edilmesi bekleniyor. 

İki isim 2019-22 yılları arasında Zenit'te birlikte görev yaparlarken Rus ekibini birçok önemli başarıya taşımışlardı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adana Demirspor baskani uyaniktir, alir
    Cevapla