Alanya'da unutulmayacak maç! Beşiktaş üstünlüğünü koruyamadı!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, 3-0 öne geçtiği maçta deplasmanda Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı.

Alanya'da unutulmayacak maç! Beşiktaş üstünlüğünü koruyamadı!
Alanya'da unutulmayacak maç! Beşiktaş üstünlüğünü koruyamadı!
GİRİŞ 14.08.2022 23:54 GÜNCELLEME 15.08.2022 12:54
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Alanyaspor ile Beşiktaş, Bahçeşehir Okulları Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabaka 3-3 sona erdi.

Beşiktaş, 3. dakikada N'Koudou, 20. dakikada Salih Uçan ve 31. dakikada penaltıdan Ghezal ile 3-0 öne geçti. Beşiktaş'ta 37. dakikada Emrecan Uzunhan 2. sarıdan kırmızı kart gördü.

Kırmızı kartın ardından oyun üstünlüğünü ele alan Alanyaspor, 45. dakikada Efkan Bekiroglu, 81. dakikada Saiss'ın kendi kalesine ve 90+2. dakikada Candeias'ın penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı: 3-3. Maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 3-3 tamamlandı.

Bu sonuçla 2 takım da puanını 4'e çıkardı.

Beşiktaş gelecek hafta Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Alanyaspor ise deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak.

Alanyaspor: 3 - Beşiktaş: 3

Stat: Kırbıyık Holding

Hakemler: Yasin Kol, Cevdet Kömürcüoğlu, Ekrem Kan

Alanyaspor: Yusuf Karagöz, Fatih Aksoy (Dk. 60 Yusuf Özdemir), Furkan Bayır, Balkovec, Candeias, Zinedine, Targhalline (Dk. 60 Lusamba), Fer (Dk. 60 Doumbia), Tayfur Bingöl (Dk. 60 Oğuz Aydın), Efkan Bekiroğlu, Eduardo (Dk. 78 Erencan Yardımcı)

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Emrecan Uzunhan, Saiss, Masuaku, Berkay Vardar (Dk. 81 Kenan Karaman), Salih Uçan (Dk. 46 Necip Uysal), Fernandes, Ghezzal (Dk. 46 Boyd), N'Koudou (Dk. 46 Montero), Weghorst

Goller: Dk. 3. N'Koudou, Dk. 21 Salih Uçan, Dk. 31 Ghezzal (penaltı) (Beşiktaş), Dk. 45+3 Efkan Bekiroğlu, Dk. 81 Saiss (Kendi kalesine), Dk. 89 Candeias (Penaltıdan) (Corendon Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 1 N'Koudou, Dk. 19 Weghorst (Beşiktaş), Dk. 27 Fer, Dk. 41 Fatih Aksoy, Dk. 64 Candeias (Corendon Alanyaspor)

Kırmızı kart: Dk. 37 Emrecan Uzunhan (Beşiktaş)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 102
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Rıza Çalımbay, İlhan Mansız, Şifo Mehmet gibi onlarca Beşiktaşlı varken; Valerian İsmail'i getirirsen, 3-0'dan maç verirsin.
    Cevapla
  • Cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakem ve varile yazıklar olsun tek sorumlusu bunlar gedsonu berbattı çıkaracaktın kadro bu kadar değiştirilirmi korkak herif 10 kişi kaldın kaldın ne olmuş sen saldırdıkça onlar gelemezdi reziller
    Cevapla
  • ((◉‿◉)) 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş yine şaşırtmadı :)
    Cevapla
  • Ahmet erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Bejiktaş 3.0. öndeyken = Hakem kusursuz çok iyi Alanya 3 atınca = hakem çok kötü , Ya bırakın bu sefil konuşmaları biraz adam olun bee laflara bakın " kol kıracaklarmış " kabadayımısınız siz geçti eski günler kartalparçası
    Cevapla
  • Erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Her sene büyüklerden en çok ve en rahat kırmızı kart gösterilen takım beşiktaş oluyor malesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle