Berna Gözbaşı: Bu kadroyla iyi yerlere geleceğiz

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Çok şükür ki iyi bir kadromuz var. Kadromuzu koruyabildik. Bu kadroyla iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

Berna Gözbaşı: Bu kadroyla iyi yerlere geleceğiz
Berna Gözbaşı: Bu kadroyla iyi yerlere geleceğiz
GİRİŞ 13.08.2022 22:58 GÜNCELLEME 14.08.2022 12:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yukatel Kayserispor Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında İstanbulspor’u sahasında 1-0 mağlup etti.

Müsabaka sonrası Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

3 puanı aldıkları için mutlu olduğunu belirten Gözbaşı, “Mutluyum. Zor bir süreçten geçtik ama oturmuş kadronun faydasını gördük. Maç çok heyecanlı başladı. 3 atağımızın ardından gol geldi. İlk yarıda 3-4 gol beklentimiz oldu. Sonrasında rehavete kapıldık galiba. Ama sonuçta 3 puanı aldık. Eksik oyuncularımız vardı. Biz bir takımız, bugün olduğu gibi önümüzdeki günlerde de diğer futbolcularımız o eksikliği doldurmaya çalışacak. Kadromuz oturdukça çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Sayın valimiz, Mehmet Özhaseki bakanımız ve büyükşehir belediye başkanımız, transfer yasağımızın olduğu bu dönemde daha büyük sıkıntılar yaşamamamız için gayret gösterdiler. İnşallah sorunları aşarak ve 3 puanları alarak yolumuza devam ederiz. Çok şükür ki iyi bir kadromuz var. Kadromuzu koruyabildik.  Bu kadroyla iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Burada hocamızın da etkisi görülüyor. Daha nice 3 puanlara” diye konuştu.

KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK: TRİBÜNLERİ BİRAZ DAHA DIRDIRMAMIZ LAZIM

Müsabaka sonrası açıklama yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise “Tribünleri biraz daha doldurmamız lazım. Sanki Türkiye Kupası finaline gidiyormuş gibi şehri bayraklarla donatalım. Görenler ‘burada şampiyonluk maçı mı var? Neden bayraklarla donatılmış’ desin” açıklamasında bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • mifafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hikmet karamanda hata yaptınız buyuk takımlara uydunuz
    Cevapla