Trabzonspor 3 puanı tek golle aldı

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor sahasında Hatayspor'u 1-0 mağlup etti.

Trabzonspor 3 puanı tek golle aldı
Trabzonspor 3 puanı tek golle aldı
GİRİŞ 12.08.2022 23:06 GÜNCELLEME 12.08.2022 23:34
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in ikinci hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Hatayspor'u konuk etti. Medical Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazandı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golü 71. dakikada Abdülkadir Ömür kaydetti.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 6'ya yükseltirken geçen haftayı bay geçen Hatayspor ligde henüz puanla tanışamadı.

Gelecek hafta Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak. Hatayspor ise sahasında Gaziantep GK'yı konuk edecek.



Visca hastaneye kaldırıldı. 

Müsabakanın 40. dakikasında Falette ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Visca hastaneye kaldırıldı.

Visca'nın ilk kontrollerinde, Humerus kemiğinde kırık şüphesi olduğu belirtildi. Yapılacak son kontrollerden sonra ameliyat olup olmayacağına karar verilecek.

Dorukhan kadrodan çıkarıldı

Karşılaşmadan önce gıda zehirlenmesi yaşan Dorukhan Toköz maç kadrosundan çıkarıldı.



103 gün sonra sahasında

Bordo-mavililer, geçen sezon ligin 35. haftasında sahasında 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan ettiği Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasının ardından ilk kez taraftarı önüne çıktı.

Karadeniz ekibi, şampiyonluk sonrasında taraftarların sahaya girmesiyle bakıma alınan statta 103 gün sonra karşılaşma oynadı.



Trabzonspor: 1 - Atakaş Hatayspor: 0

Stat: Şenol Güneş Spor Kompleksi

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Serkan Ok, Alpaslan Dedeş

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Denswil, Hugo, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat (Dk. 46 Abdülkadir Ömür), Siopis, Bakasetas, Visca (Dk. 44 Kouassi), Trezeguet (Dk. 90+2 Yusuf Erdoğan), Cornelius (Dk. 74 Djaniny)

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 74 Sadık Baş), Falette, Vranjes, Adekugbe, Musa Çağıran (Dk. 46 Onur Ergün), Aabid (Dk. 80 Boudjemaa), Riberio (Dk. 88 Varga), Lobjanidze, Saint-Louis (Dk. 73 Kamara), El Kaabi

Gol: Dk. 71 Abdülkadir Ömür (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Riberio, Dk. 45 Musa Çağıran, Dk. 90+1 Kamara (Atakaş Hatayspor), Dk. 37 Yusuf Erdoğan (yedek kulübesi), Dk. 90 Bakasetas (Trabzonspor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 49
  • Fizmeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende Abdullah acıyı anlamıyorum geçen yıl nokta atışı diye trans fer ettiği oyunları bu yıl takımda görmek istemiyor, yeni oyuncu alıyor seneye bakın aldıkları oyunculardan kaçtesi takımda kalacak.
    Cevapla
  • Altmışbir 1 yıl önce Şikayet Et
    O kupalar Trabzona gelmeye devam edecek inşallah çekemeyenler anten taksın
    Cevapla
  • somali 1 yıl önce Şikayet Et
    1 - 0 Bu sene zor geçecek galiba. Hadi hayırlısı
    Cevapla
  • Haci bekir. 1 yıl önce Şikayet Et
    Golden once Cornelius dize basti yaklasik 2dk once net kk..zaten hocada o hareketten sonra kenara aldi.goldede net faul var..trabzona var yok.
    Cevapla
  • Lama tükürüğü 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaa, ne zaman susucaksiniz, hakem, canim bu gün Trabzonu 3- 0 yenik ilan etmek istiyor, hadi oynamadan macı bitiriyorum dediği zaman mi, o zaman mi, tamam adil bir mac oldu, diyeceksiniz. Her macta izlemeyenler yutar diye mi, icinizdeki hasetligi kusmadan duramadiginiz için mi, atıp tutuyirsunuz. Bir golu iptal oldu, var olmasaydı, olur muydu, izledin mi macı. Yoksa otomatik konuşmanız bu zaten, salla, hazimsizligimiz gecer.
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    ts bu futbolla küme düşer. Hakemlerde kurtaramaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle