Süper Lig'den 7 kulüp PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasındaki ihlallerden dolayı 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Süper Lig'den 7 kulüp PFDK'ya sevk edildi
Süper Lig'den 7 kulüp PFDK'ya sevk edildi
GİRİŞ 09.08.2022 20:22 GÜNCELLEME 09.08.2022 20:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Federasyondan yapılan açıklamaya göre TFF Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe'yi HangiKredi Ümraniyespor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları, merdivenlerin boş bırakılmaması, usulsüz seyirci alınması ile 7 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedenleriyle PFDK'ye gönderdi.

Trabzonspor'u İstanbulspor müsabakasındaki saha olayları nedeniyle disipline veren müşavirlik, Gaziantep FK, HangiKredi Ümraniyespor ile Arabam.com Konyaspor'u çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk etti.

Hukuk Müşavirliği, Fraport TAV Antalyaspor'u usulsüz seyirci alınması, MKE Ankaragücü'nü ise hem usulsüz seyirci alınması hem de merdivenlerin boş bırakılmaması ihlallerinden PFDK'ye yolladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Zamliy 1 yıl önce Şikayet Et
    TS maçını izldim küfür tezahürat duymadım FB Ümraniye maçinida izledim 150 kişikadar seyirçisi vardı kulağıma küfür sesi gelmedi Dert başka İstanbul'un diğer 3 takımı her türlü rezilliğine göz yum Kadıköy'de cumhurbaşkanına rezil küfürler yapıldı Federasyon sıkıysa FB disipline versin Kimi kandiriyorsunuz
    Cevapla
  • Hamit 1 yıl önce Şikayet Et
    Dostum zaten ilk cümlede Fenerbahçe'yi disipline verdiğini uzun uzun açıklıyor, diğerlerini üstünkörü geçmiş, Fenerbahçe'ye bir çok açıklama yapılmış.
    Cevapla
  • Arif inanc 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iş olmuş. Afferim
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    TFF yıldırma operasyonuna erken başladı!
    Cevapla
  • Erdal32 1 yıl önce Şikayet Et
    Fbyi sevk etmeseler olmaz ali koç yine yanlış transfer politikası izledi hiç mi gsden öğrenmediniz Adnan Polat ne demişti yan hakemleri bağlıyacan ondan sonra gelsin şampiyonluk öteki takımlarda aptalca transfer yapıp şampiyon olmaya çalışşın gerçi gs bu sene toptan hepsini ayartmış mhk gsnin arka bahçesi olmuş ilk hafta atanan hakemlerden belli oldu
    Cevapla
  • Hamit 1 yıl önce Şikayet Et
    Dostum Galatasaray maçını izlemediğin o kadar belli ki neyse :) Bence bir bu haftanın maçlarını aç izle de gör.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle