Mehmet Büyükekşi: Özellikle bu maça geldik

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbulspor - Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Trabzonspor, geçen sezonun şampiyonu. İlk maç olduğu için özellikle bu maça geldik." dedi.

Mehmet Büyükekşi: Özellikle bu maça geldik
Mehmet Büyükekşi: Özellikle bu maça geldik
GİRİŞ 05.08.2022 23:35 GÜNCELLEME 05.08.2022 23:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbulspor - Trabzonspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"İlk maç olduğu için özellikle bu maça geldik"

Büyükekşi yaptığı açıklamada hakemlerle ilgili, "Trabzonspor, geçen sezonun şampiyonu. İlk maç olduğu için özellikle bu maça geldik. Futbolcularımıza, hakemlerimize, kulüplerimize bir moral vermek için çiçek hediye ettik. Hakemlerimizin özellikle bu dönem çok daha dikkatli olmasını, bundan sonraki yönetimlerinde de nasıl başlarlarsa lig bitene kadar aynı şekilde devam etmesini istiyoruz." sözlerini kullandı.

"Cüneyt Çakır hocamız emekli oldu"

Cüneyt Çakır'ın hakemlik kariyerini sona erdirmesi ile ilgili ise, "Cüneyt Çakır hocamız emekli oldu. Kendisine özellikle şunu söyledim. Çok güzel bir şekilde size jübile maçı yapacağız dedim. Bundan sonraki spor hayatına hakem hocası olarak devam edecek. 1 yıllık bir anlaşma yaptık. Cüneyt Hocam, yeni Cüneyt Çakırlar yetiştirmek istediğini söyledi. Sevinçle karşıladık. Tüm hakemlerimize kariyerlerinin sonlarında Cüneyt Çakır gibi jübile yaparız." açıklamasını yaptı.

"Süper Lig her zaman herkesin beklentileriyle başlıyor"

Süper Lig ve Cumhuriyetin 100. yılıyla ilgili ise Büyükekşi, "Süper Lig her zaman herkesin beklentileriyle başlıyor. 2023, Cumhuriyetimizin ve TFF'nin 100. kuruluş yıl dönümü. Futbolun güzelliklerinin konuşulduğu, son derece güzel ve temiz, adaletli, eşit, şeffaf ve seyir zevki olan maçlar olmasını istiyoruz. Bu maçların da kazasız belasız bitmesini istiyoruz." diye konuştu.

 "Ülke puanımız açısından son derece önemli"

Ülke puanının büyük önem taşıdığıyla ilgili ise Büyükekşi, "Avrupa'da mücadele edecek takımlarımız var. Bu takımlarımıza da Avrupa'da başarılar diliyoruz. Ülke puanımız açısından son derece önemli. İnşallah bundan sonraki maçlarda da güzel başarılar gösterirler. Fenerbahçe 3-0 yendi, Başakşehir 3 tane deplasmanda attı, Konyaspor berabere kaldı. Bu şekilde yollarına devam etmeleri TFF olarak en büyük arzumuz." diyerek açıklamalarını noktaladı

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu para babaları yönetiyor arkadaş bu adamlar futboldan ne anlar ülke puanı diyor sizler getirdiniz ülke puanımızın düşmesinin nedeni iş bilmez Federasyon başkanları yuzunden
    Cevapla
  • bora bey 073434 1 yıl önce Şikayet Et
    sezon öncesi yine burnuma pis kokular geliyor nedense reisi cumhurumuz bunu görmüyor yine Trabzon'a destek veriliyor
    Cevapla
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray ve trabzon lobisinin ortak tff başkanı özellikle feneri durdurmak ve geçmiş şampiyonlukları verdirmemek için getirildi..
    Cevapla
  • Tenekeden teyyare 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok yanlışın var fener bos beleş şampiyon olmasın diye getirildi
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Cüneyt Çakırlarmı hay Allah bende emekli oluyor diye sevinmiştim :))))
    Cevapla
  • Ali koç 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama güüvenemiyorum nedense, içimden gelmiyor. Alpay Özalan ve Saffet sancaklı dururken görevin verildiği adama bak
    Cevapla
  • Aziz başkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye, feneri kayırmayacak diye mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle