Onyekuru'dan Fenerbahçe itirafı! "Teklif aldım"

Adana Demirspor'un Olimpiakos'tan kiraladığı Henry Onyekuru "2 sene önce Fenerbahçe'den teklif aldım" dedi.

Onyekuru'dan Fenerbahçe itirafı! "Teklif aldım"
Onyekuru'dan Fenerbahçe itirafı! "Teklif aldım"
GİRİŞ 03.08.2022 23:08 GÜNCELLEME 03.08.2022 23:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'un Yunanistan Ligi ekiplerinden Olimpiakos'tan kiraladığı Henry Onyekuru, Tivibu Spor'a açıklamalar yaptı.

"Galatasaray'a ilk geldiğimde, bana Fenerbahçe'yi 20 senedir yenemediğimizi söylediklerinde inanmadım ve şaşırdım" diyen 25 yaşındaki forvet, "Futbolda nasıl olur da bir takımı 20 sene yenemezsiniz diye düşünmüştüm. O zamanki asbaşkanımız söylediğinde inandım. Kendileri ile oynadığımız maçta 1-0 öne geçtik, 1-1 oldu, 3-1 yendik. Çok mutlu bir gündü. Benim için de inanılmaz bir deneyimdi" açıklamasını yaptı.

Fatih Terim ile baba-oğul ilişkisi olduğunu söyleyen Nijeryalı, "Açıkçası ilk duyduğumda inanamadım, şok oldum. Neler olduğunu bilmiyordum. Kendisini o dönem aramadım, haberleri takip ettim. Galatasaray için çok büyük başarılar elde etmiş bir insan. Umarım bir gün yine Galatasaray ile yolları kesişir. Hoca olabilir, başkan veya başkan yardımcısı olabilir bunu bilemem ama Galatasaray onun ailesi" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor'a transfer sürecinde Terim'le konuşmadığını kaydeden Onyekuru, "Transfer sürecinde Fatih Terim ile konuşmadım ama Adanalı olduğunu biliyorum. Umarım kendisini Adana'da bizim maçları izlerken görürüz" dedi.

Fenerbahçe'den de teklif aldığını söyleyen Onyekuru, "Geçtiğimiz senelerde, 2 sene önce Fenerbahçe'den teklif aldım. Sanırım bu 2-3 senedir Galatasaray'da oynamış oyuncuları istemiyorlar gibi bir düşüncem var. Taraftarların düşüncesi farklı olabiliyor, tepki olabiliyor. Ama benim için bu futbol, bir oyun. Kimseyle sorunum yok" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Fikret 1 yıl önce Şikayet Et
    "Hakem büyük desteğiyle 20 yıl sonra yendik." Hanry Onuyalkara
    Cevapla