Ankaragücü'nün transferde durmaya niyeti yok!

Süper Lig'de yaptığı transferlerle dikkat çeken Ankaragücü, stoper için Edgar Ie ve ön libero konusunda da Ibrahim Amadou'yu istiyor.

Ankaragücü'nün transferde durmaya niyeti yok!
Ankaragücü'nün transferde durmaya niyeti yok!
GİRİŞ 31.07.2022 10:51 GÜNCELLEME 31.07.2022 22:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Ankaragücü, önceki gün TSYD Kupası'nı kazandı. Şimdiye kadar da; Lamine Diack, Mervan Yiğit, Marlon, Jese, Anastasios Chatzigiovanis, Federico Macheda, Uros Radakovic, Giorgi Beridze, Oğuz Ceylan, Fıratcan Üzüm, Pedrinho, Doğukan Kaya, Ali Sowe ve Nurullah Aslan gibi isimleri kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler'in durmaya niyeti yok.

Başkent ekibi, bir stoper ve bir de ön liberoyu kadrosuna katabilir. Savunmadaki isim ise dikkatlerden kaçmadı. Ankaragücü'nün, son olarak Trabzonspor 'da forma giyen Edgar Ie için çalışmalara başladığı belirtildi. Ankara ekibinin, 28 yaşındaki stoper ile maliyet konusunda anlaşmaya varması halinde sözleşme imzalayabileceği belirtildi.

İkisini de istiyorlar

Listedeki bir diğer isim de Ibrahim Amadou. Fransız ön libero, tıpkı Edgar gibi bonservisini elinde bulunduruyor. Bu durum da Başkent temsilcisinin işini kolaylaştırıyor. 29 yaşındaki oyuncu, son olarak Metz forması giydi. Ankaragücü'nün, iki ismi de bitirmeyi hedeflediği belirtildi.

(Fanatik)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır kardeş takıma .başka takıma gitse üzülürdüm
    Cevapla