Umut Bozok ve Jackson Muleka itirafı!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Umut Bozok ve Jackson Muleka hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

Umut Bozok ve Jackson Muleka itirafı!
Umut Bozok ve Jackson Muleka itirafı!
GİRİŞ 26.07.2022 10:42 GÜNCELLEME 26.07.2022 10:46

Süper Lig'de 2021-22 sezonunu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'la ilgili Sami Uğurlu'dan flaş bir itiraf geldi. Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Umut Bozok'un gol kralı olması için Jackson Muleka'yı zaman zaman kanatta oynattıklarını belirtti.

"Umut Bozok gol kralı olsun diye Jackson Muleka...''

Sami Uğurlu'nun Umut Bozok ve Jackson Muleka sözleri şöyle:

"Muleka net bir 9 numaradır. Ahkam da kesmemek lazım. Beşiktaş'ta kanat mı oynar? 9 numara mı oynar? Çift forvetten biri mi olur? Hocası daha iyi değerlendirecektir. Orada oynayamaz burada oynar demek çok doğru olmaz. Bizde zaman zaman kanat oynadı. Ama şunu gözden kaçırmamak lazım; biz Umut'u gol kralı yapalım diye Muleka'yı kenarda oynattık. Muleka kanat oynadığında da bizde ikinci forvet oluyordu. Biraz oyun sistemine bağlı. Muleka, Türkiye ligini çözen bir oyuncu. Performansını merakla bekliyorum." Sami Uğurlu, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de gol kralı olan Umu Bozok ile de ilgili şunları söyledi: "Umut'u birinci ve ikinci bölgede oynatırsan etkili olamaz. Üçüncü bölgede oynarsa gol kralı olur. Muleka'yı tanıyor muydunuz? Umut'u tanıyor muydunuz? Umut geçen sene Kasımpaşa'ya gelirken 1 gol atmıştı. Fransa 2. Ligi'nden geldi. Umut'un buraya çok ciddi borcu olduğunu düşünüyorum. Umut Bozok oradaydı. Hiç kimse gel demedi. Umut'u gerçekten vitrine çıkaran bir Kasımpaşa takımı var. Umut Bozok iyi bir golcü. Gideceği kulübe çok faydalı olacaktır."

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.