Morutan, Kasımpaşa ile imza aşamasında!

Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen isimlerden Olimpiu Morutan, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile masaya oturdu.

Morutan, Kasımpaşa ile imza aşamasında!
Morutan, Kasımpaşa ile imza aşamasında!
GİRİŞ 24.07.2022 18:29 GÜNCELLEME 24.07.2022 18:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son olarak transferde Seferovic ve Dubois'i kadrosuna katan Galatasaray'da, Marcao, Diagne ve Mostafa Mohamed'in ardından yeni ayrılıklar yeni ayrılıklar yaşanmak üzere.

Geçtiğimiz sezon takıma katılan oyunculardan birisi olan Olimpiu Morutan, sezon içerisinde beklentileri karşılayamamıştı. Rumen futbolcunun yeni sezon öncesi daha fazla süre alabileceği bir takıma gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Okan Buruk açıklamıştı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 kazanılan Sigma Olomouc karşılaşması sonrası transfer için "Morutan bizim için önemli bir oyuncu ve yatırım. Oynamaya ihtiyacı var. Oynarsa, belki yine güçlü bir şekilde geri dönecektir. Onun için de kiralık düşüncemiz var. Sivasspor'un bir ilgisi var ona." ifadelerini kullanmıştı.

Kasımpaşa devreye girdi

Milliyet'te yer alan habere göre; Morutan için Kasımpaşa'nın devreye girdiği Rumen yıldızın İstanbul'da kalmak istediği, bu nedenle Kasımpaşa'ya kiralık olarak gitmeye sıcak baktığı belirlendi. Habere göre Morutan, detayların görüşülmesinin ardından resmi sözleşmenin altına imza atacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    ooo terim ve rumen çetenin gs ye itelediği adama kiralık takım aranıyor .. konya kabul etmedi .. durun bakalım şanslı kulup kim :D
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    GS büyük hata yapiyor. Büyük ile olmuyacak Bu is
    Cevapla