Konyaspor Başkanı açıkladı! "Alexandre Pato..."

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen basında çıkan transfer iddiaları üzerine, "Net söyleyeyim Pato'yla bir ilgimiz yok" dedi.

Konyaspor Başkanı açıkladı! "Alexandre Pato..."
Konyaspor Başkanı açıkladı! "Alexandre Pato..."
GİRİŞ 18.07.2022 17:55 GÜNCELLEME 18.07.2022 18:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Konyaspor Başkan Fatih Özgökçen, "Hocamızın raporu ve en önemlisi bizim gözlemlerimiz neticesinde tabii ki takımdan ayrılacak arkadaşlar var. Bunlardan bir tanesi de Barış, diğeri Mpoku bu ikisiyle yolumuzu bir şekilde ayıracağız. Çünkü biraz önce bahsettiğim istikrar mücadele yakalandığı takdirde Barış'ta, MPoku da takıma girebilir. Ama bizim şu andaki rapor ve değerlendirmelerimizde gönderilmesi noktasında olacak. Diğer yandan çok fazla isim dolaşıyor. Bunların hepsi de belki kendi alanında başarılı olmuş futbolcular. Şimdi siz çok Pato'ya kilitlendiniz ama biliyorsunuz o kilitlenmelerin dışında başka bir isim gelebilir. O zaman net söyleyeyim Pato'yla bir ilgimiz yok" diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Murat Gür 1 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba Mehmet Can Belören bey, bir Konyalı olarak daha fazla Konyaspor haberi görmek isteriz,selamlar
    Cevapla
  • Ugur 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanm bu kadar transfer cok iyi ama cok da sıkıntılı resmen yeni bi kadro kurulup oynatılmaya çalışılıyor cok büyük bi risk bu inşallah lehimize olur konyasporumuz cok iyi yerlere gelir ama olmazsa büyük çöküş olur insaallah öyle olmaz
    Cevapla
  • Cemal çebiç 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben daha çok ümit Bozok veya çaykurdaki Paulo olabilir demiştim poto gelse bir sükse yaratirdi muhakkak ama diğer futbolcular Türkiye'den oynamış gol kralları
    Cevapla
  • mevlana diyarından 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten ilk duyunca çok şaşırmıştık, bizim başkanın transfer anlayışına ters diye
    Cevapla
  • Selçuklu kartalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler başkan dengeyi sağlamak çok önemli Rizespor daki Palio olabilir
    Cevapla