Kayserisporlu Emre Demir, Barcelona'ya gitti

Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Emre Demir, yeni takımı Barcelona'nın çalışmalarına katılmak üzere İspanya'ya gitti.

Kayserisporlu Emre Demir, Barcelona'ya gitti
Kayserisporlu Emre Demir, Barcelona'ya gitti
GİRİŞ 13.07.2022 17:51 GÜNCELLEME 13.07.2022 19:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kayserispor'dan, İspanyol devi Barcelona'ya transfer olan Emre Demir, takım arkadaşları ile vedalaşarak İspanya'ya gitti. Geride kalan sezonun devre arasında Barcelona ile sözleşme imzalayan ancak sezon sonuna kadar Kayserispor'da kalmasına karar verilen Emre Demir, yeni takımının kampına katılacak.

Emre Demir, yeni sezon öncesi Kayserispor'daki takım arkadaşları ve teknik heyet ile vedalaştı. Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Emre Demir, takım arkadaşları ve teknik heyetimiz ile vedalaşarak Barcelona'ya gitti. Kendisine kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

"HEM MENTAL HEM FİZİK OLARAK KENDİMİ HAZIR TUTTUM"

Barcelona'ya transfer olacağı için çok çalıştığını ifade eden Emre Demir, "Geçen sene çok fazla süre alamadım ama her zaman ekstra antrenmanlarımı yaptım. Çünkü bu sene Barcelona'ya gideceğimi bildiğim için çok çalıştım. Oraya hazır gitmem gerektiğini biliyorum. Bunun için hem mental hem fizik olarak kendimi her zaman hazır tuttum. O gün geldi. İnşallah gideceğim zaman da çok başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu. 

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANMAK İSTİYORUM"

Barcelona'da beklentileri en iyi şekilde karşılayacağını belirten Emre Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Uzun yıllardır üzerimde bir beklenti var. Kendime inanıyor ve güveniyorum. Bu konuda çok çalıştım. Barcelona'da uzun yıllar kalmak istiyorum. En büyük hayalim. Orada Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum. Bunun için de her zaman çok çalışmam gerektiğini de biliyorum. Çok çalışıp başarılı olmak istiyorum. Barcelona dünyanın en büyük takımı. Orada olmak her futbolcunun hayali. Barcelona'dan başka bir kulübe gitmek istemiyorum. Bütün hayalim orada oynamak. İnşallah orada uzun yıllar kalıp ülkeme, ailemi, herkesi temsil etmek istiyorum."

ÖMER ŞENAY: EMRE ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK

Emre'nin menajeri Ömer Şenay ise "Biz de Emre için çok heyecanlı ve mutluyuz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Barcelona dünyanın en büyük kulüplerinden bir tanesi. Orada bir Türk futbolcunun bu yaşta beğenilip, takip edilip uzun bir süreçten sonra transfer edilmesi çok önemli. Emre'ye inanıyoruz ve güveniyoruz" ifadelerini kullandı.  

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde ki klüplerin futbol anlayisi Iste Bu kadar
    Cevapla
  • Ruhi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimcin olsun insallah kardesim, basarilar dilerim
    Cevapla
  • Turgut Reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar nekadar uyanik, ucuza al takiminda oynamaya devam etsin. Islerine yaparlarsa alırlar, olmazsa yine kiralayarak veya daha xok paraya satarlar. Bizimkilerde uyanıkiz diye yaşarlar. Onu kendin geliştirsende sonra kendin daha xok paraya satsan enayiler.
    Cevapla
  • Ah ah 2 yıl önce Şikayet Et
    Seneye yine sizde odasını kimseye vermeyin
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah başarılı olur! Sonu Arda gibi olmasın!
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    LA LİGA da şampiyon olan ilk ve tek Türk futbolcu Arda Turan ı kastetmiyorsunuz herhalde! Ya da futbolu bilmiyorsunuz saygılarımla...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle