Mario Balotelli sürprizi! Beşiktaş...

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotelli, golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a resmen önerildi.

Mario Balotelli sürprizi! Beşiktaş...
Mario Balotelli sürprizi! Beşiktaş...
GİRİŞ 26.06.2022 09:59 GÜNCELLEME 27.06.2022 01:02
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta transferde hareketli günler yaşanıyor. Siyah beyazlılar golcü transferinde Hollandalı futbolcu Wout Weghorst'i bitirmeye çok yakın. Kartal, kısa süre içerisinde görüşmeleri sonlandırarak 29 yaşındaki forvet oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. Weghorst dışında siyah beyazlılar için bomba bir isim gündeme geldi. 

MENAJERİ BEŞİKTAŞ'A ÖNERDİ

Beşiktaş'a, Adana Demirspor'da forma giyen İtalyan golcü Mario Balotelli önerildi. Yıldız golcünün menajeri siyah beyazlı takımın yöneticileriyle iletişime geçerek 31 yaşındaki futbolcuyu siyah beyazlı takıma önerdi. 

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Türkiye'ye gelmeden önce Sergen Yalçın döneminde yeniden gündeme gelen Balotelli için tecrübeli teknik adamdan onay çıkmamıştı.

Ardından Balotelli, Adana Demirspor formasıyla Vodafone Park'ta Beşiktaş'a gol attı ve Sergen Yalçın'a doğru el hareketi yaparak tepki gösterdi. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Kartallar 2 1 yıl önce Şikayet Et
    bonservisi olmayan takır takır atan abubakarı kaçırdılar ellerinden, şampiyon lar liginde 0 çektik gol atamadık, texsiraya verdiler parayı, adanada iyi oynadı bu sene, sakat tosun dan iyi, manyak ama, yönetim transfer işini bilmiyor, şampiyonluğu hiç etti, awrupadan olduk, sakat ihtiyar doldurmayın hani muleka, Karataş, şhörlot nerde o kadar haber yapıldı, gidin yürü
    Cevapla
  • Pilot50 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakın gelmesin, almasınlar. Bu adam Beşiktaşın kıymetlisine hareket yaptı. olmaz o iş. Ali Rıza Sergen Yalçın
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    bjk a yakışır deli dolu adamları severler eskiden öyleydi en azından
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'a öneren menajer de ekmeğinin peşinde
    Cevapla
  • Engin Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Babadan gelme ve 81 yaşında bir Beşiktaşlıyım. Bence Beşiktaş geçtiğimiz sezonda yönetim olarak yapilabilecek tüm yanlışları yaptı ve hata yapma kontenjanını doldurdu. Bir manyağımız eksikti herhalde ki şimdi bu Balotelli konusu gündeme geldi. Yönetici beyler saçmalamayın ve aklımızı test etmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle