Sivasspor, Başakşehirli Gulbrandsen'in peşinde

Avrupa'da başarılar kazanmak isteyen Yiğidolar, bombaları ardı ardına patlatmaya hazırlanıyor. Kırmızı- Beyazlılar, Başakşehir'den Gulbrandsen'i kadrosuna katmak istiyor.

Sivasspor, Başakşehirli Gulbrandsen'in peşinde
Sivasspor, Başakşehirli Gulbrandsen'in peşinde
GİRİŞ 26.06.2022 09:46 GÜNCELLEME 27.06.2022 00:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

3. kez üst üste Avrupa'nın yolunu tutacak olan Sivasspor transferde atağa kalktı. Yiğidolar'da hedef Başakşehir ile yollarını ayıran Gulbrandsen. Rıza Çalımbay'ın çok istediği başarılı oyuncuyla maaş konusunda pazarlıklar devam ediyor. Gulbrandsen de kariyerine Türkiye'de devam etmeye sıcak bakıyor. 

Boyd için bir kez daha girişimde bulunulacak

Sivasspor bir yandan da Beşiktaş 'tan ayrılacak olan oyunculara olan ilgisini de sürdürüyor. Tyler Boyd ve Güven Yalçın bu anlamda kırmızı-beyazlıların takıma kazandırmayı en çok istediği isimler. Yönetim her iki oyuncuyla ilgili girişimlerini hızlandırdı. Boyd'un daha önce de kiralık olarak forma giydiği ve geçtiğimiz yaz transfer döneminde de gündemine geldiği Sivas'a bu sefer 'tamam' demesine kesin gözle bakılırken, Güven ise henüz karar vermiş değil.

'10 katını kazanırız'

Transfer süreci hakkında bilgi veren deneyimli hoca Rıza Çalımbay, "4-5 oyuncu almamız gerekiyor. Gidenlerin yerine oyuncu istiyoruz. Bunları yaparsak biz gruplara kalırız ve yapacağımız transfer harcamasının 10 kat fazlasını kazanırız, grup aşamasında. Biz orada kesinlikle başarılı oluruz" açıklamasında bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Riza hoca m sana guveniyoruzda yönetime güvenemiyorum başak şehir şampiyon olduğunda ligin ilk yarısını sivasspor lider bitirdi takıma 2 kaliteli futbolcu alsınlar açık ara şampiyon olurum demistin fakat bizim yönetim de iş yok borcumuz yok diye ogunsumler
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi oldu
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas kazanda kazanmasada gönlümüzde
    Cevapla