Flaş iddia! Beşiktaş ile Konyaspor anlaştı

Konyaspor'un Beşiktaş'ın Abdülkerim Bardakcı için yaptığı 2.8 milyon euro ve 500 bin euro bonusluk teklifini kabul ettiği iddia edildi.

GİRİŞ 24.06.2022 12:37 GÜNCELLEME 24.06.2022 14:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

A Spor'un son dakika olarak duyurduğu habere göre; Beşiktaş, Konyaspor ile Abdülkerim Bardakçı transferi için 2.8 milyon Euro artı 500 bin Euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Ali Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Etmez o kadar be... Sıradan bir futbolcu
    Cevapla
  • beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    kenyayaya bir darbe daha
    Cevapla
  • oguz 1 yıl önce Şikayet Et
    yav bu adam çok agır agır agırr almayın sunu bırak fenermi alıyor gsmi kim alıyorsa alsın iyi hamleleri var ama agırrrrrrr
    Cevapla
  • F B li 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl centilmenlik uğruna dorukhanla ilgilenmeyen fb. nin bu centilmenliğine karşı bu sene fb nin anlaştığı abdulkerimi bjk nın ayarttığını görünce insanların ne kadar yamuk olduğu ortaya çıkıyor yazık.
    Cevapla
  • Eminekoc61 1 yıl önce Şikayet Et
    Değeri en az 5 milyon Euro.bence ucuza gidiyor.tranzonsporun yerinde olsam 4 milyon Euro veririm alırım.bjk ve fb en fazla 3,3 veriyor
    Cevapla