Fatih Karagümrük'te Ramsey bombası!

Andrea Pirlo’yu takımın başına getiren Fatih Karagümrük, dünyaca ünlü orta saha Aaron Ramsey’i renklerine bağlamak için harekete geçti.

Fatih Karagümrük'te Ramsey bombası!
Fatih Karagümrük'te Ramsey bombası!
GİRİŞ 23.06.2022 09:21 GÜNCELLEME 23.06.2022 20:55

Andrea Pirlo, Juventus’ta birlikte çalıştığı Galli orta saha Aaron Ramsey’i kadrosunda görmek istiyor. İtalyan hocanın bu transfer için bizzat devreye gireceği belirtildi. Geçen sezonun ikinci yarısını Rangers’ta kiralık olarak geçiren Ramsey’in kiralık olarak Karagümrük’e transfer olabileceği belirtilirken, Cardiff City’nin de oyuncuyla yakından ilgilendiği iddia edildi.

Sakatlıktan çok çekti

Pirlo, Karagümrük’ün başına geçtikten sonra, “Şanslıydım çünkü önemli kulüplerde oynadım ve umarım bağlantılarımı, bazı oyuncuları buraya getirmek için kullanabilirim” ifadelerini kullanmıştı.

İtalyan teknik adamın, yıldız futbolcuyu takıma kazandırıp yeniden eski günlerine dönmesini sağlamak istediği ifade edildi. Rangers’taki kiralık döneminde sakatlığı nedeniyle yalnızca 5 lig maçına çıkabilen 31 yaşındaki orta saha, İskoç ekibinin UEFA Avrupa Ligi finalinde son penaltı atışını kaçırmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.