Sivasspor hedefe "istikrar" ile ilerliyor

Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Demir Grup Sivasspor, istikrarlı yönetimi ile dikkat çekiyor. "Yiğido" Rıza Çalımbay ile son 3 sezondur üst üste Avrupa kupalarına katılma başarısı gösterdi.

Sivasspor hedefe "istikrar" ile ilerliyor
Sivasspor hedefe "istikrar" ile ilerliyor
GİRİŞ 18.06.2022 00:27 GÜNCELLEME 18.06.2022 00:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Demir Grup Sivasspor hem başkan hem de teknik direktör anlamında Süper Lig'in en istikrarlı kulübü olarak göze çarpıyor.

Mecnun Otyakmaz, 18 yıldır Sivasspor'un başında

Yiğidolar’ın Başkanı Mecnun Otyakmaz, 18 yıldır Sivasspor'un başında bulunuyor. Otyakmaz, Süper Lig'de görevine devam eden kulüp başkanlarının da en kıdemlisi konumunda.

Rıza Çalımbay aralıksız 4 sezondur görev yapıyor

Halen görev yapan teknik adamlar arasında da Rıza Çalımbay ismi öne çıkıyor.

Sivasspor’da aralıksız dördüncü sezonunu yaşayan tecrübeli teknik adam, bugüne kadar Sivasspor'un başında 136 maça çıktı.

Yiğidolar, Çalımbay yönetiminde 62 galibiyet ve 40 beraberlik elde ederken 34 maçta ise sahadan yenik ayrıldı. (TRT Spor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Rıza hoca en zayıf dönemde şapkadan tavşan çıkardı Kupayı aldı. Riza hoca ve yönetimi ve oyuncuları tebrik ederiz Tek isteğimiz harcamaların şeffaf olduğu şirketlesmiş Sivasspor ve gençlere ve altyapidakilere daha çok şans veren Rıza hoca... Kadroda olan her oyuncu hatır işi olmadan oynayacak kalitede olması... sadece kadroda isim olarak durmasın çıktığında yakir takır oynasin
    Cevapla
  • ŞAHAB 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Rıza kardeş otur oturduğun yerde buradan daha iyi yer mi bulacaksın bu şekilde değerin daha çok artıyor gidersen Beşiktaş'a iki sezon sonra hüsran olursun diğerlerine Bakta sonu ne olacağını anlarsın
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarılarınızın devamı diliyorum Sivas sporla gurur duyuyorum
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzel de Sonra,?!
    Cevapla
  • Bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi düşün sivasporun yakasından.
    Cevapla
  • mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır sen mi geçmek istiyorsun kardeş ?
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Hamsisporlu kesin
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Lolipopmusun adamım kafanda sorunmu var adamlar her sene Avrupa’ya gidiyor başarı üstüne başarı düşün yakasından diyorsun
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşma be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle