Sivasspor, Güven Yalçın için harekete geçti!

Hem Avrupa’da hem de ligde ses getirmek isteyen Sivasspor, Beşiktaş’taki kontratı sona eren Güven Yalçın’ın menajeriyle görüştü.

Sivasspor, Güven Yalçın için harekete geçti!
Sivasspor, Güven Yalçın için harekete geçti!
GİRİŞ 14.06.2022 10:10 GÜNCELLEME 14.06.2022 10:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Avrupa’da önce gruplara kalmak, ardından da gruplardan çıkmayı hedefleyen Sivasspor ’da teknik direktör Rıza Çalımbay, transferde takıma seviye atlatacak isimler istiyor. Bu doğrultuda yönetime listesini sunan Kırmızı-Beyazlılar’ın hocasının, listesinin en üstlerinden Beşiktaş’taki sözleşmesi sona eren Güven Yalçın yer alıyor. Siyah-Beyazlılar’da bir türlü takımın devamlı oyuncusu olamayan Güven kariyerinde yeni bir sayfa açma hedefiyle yola çıkarken, daha fazla şans bulabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Oyuncu, şu anda Antalya’da yeni sezona hazırlanıyor. Bu noktada devreye giren Yiğidolar da transferi bitirmek adına tüm şartları zorluyor.

En önemli arayış forvette

İç Anadolu ekibinde Yatabare ile yola devam edilirken, kiralık oyuncular Kayode ve Konate ile yola devam edilmedi. Forvete en az iki takviye yapacak olan Sivasspor’un önceliği Güven transferinde mutlu sona ulaşabilmek. Oyuncunun menajeri ile bu hafta içerisinde yapılacak görüşmelerin ardından transferin netlik kazanacağı bildirildi. Güven Yalçın da Avrupa faktörü nedeniyle Sivasspor’un önerisine oldukça sıcak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Fsd15 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas ın ki ucuz kelepir performansı düsmüs oyuncu olmalı.transfer stratejisi senelerdir bu
    Cevapla
  • haluk sabri akdemir 1 yıl önce Şikayet Et
    gelirse iyi olur hemde yaşıda genç
    Cevapla