Adana Demirspor'dan Juan Mata bombası

Adana Demirspor, Manchester United’tan ayrılan Juan Mata’yı transfer edebilmek için büyük çaba sarf ediyor.

Adana Demirspor'dan Juan Mata bombası
Adana Demirspor'dan Juan Mata bombası
GİRİŞ 13.06.2022 10:33 GÜNCELLEME 13.06.2022 19:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kadrosunda Balotelli ve Belhanda gibi yıldız isimler bulunan Adana Demirspor yeni bir bomba daha patlatmak için kolları sıvadı. Mavi Şimşekler, yine tüm dikkatleri üzerine çekecek. Takıma seviye atlatacak bir yıldızın kadroya katılması için kolları sıvayan Adana Demirspor, Manchester United’tan ayrılan Juan Mata’yı transfer edebilmek için büyük çaba sarf ediyor.

Bonservisi elinde olan dünyaca ünlü yıldızla görüşmelerde önemli mesafe kat edildiği bilgisi var. İspanyol orta saha oyuncusu kariyeriyle ilgili henüz yeni bir karar vermiş değil. Görüşmeleri sessiz sedasız yürüten Demirspor transfer komitesi ise tüm şartları zorluyor. 

Müze gibi kariyer

Kariyerinde bir Dünya Kupası, 1 Avrupa Şampiyonluğu, 1 Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Kupası ve 2 FA CUP kaldıran Mata’nın Güney ülkelerinden de birçok teklif aldığı ifade ediliyor. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yoğurdun bolluğu nereden????
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    getireceksen böyle futbolcu getireceksin. ne olduğu belli olmayan, karakteri zayıf, canı isterse futbol oynayan futbolcunun burada işi ne. örnek fenerbahçe, getirilen futbolcuların yarısı tatil yapıyor.
    Cevapla
  • Yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı topçular TÜRKİYE te emekli tazminat parasını almaya geliyor
    Cevapla
  • Kemal Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    temiz 35 i vardır
    Cevapla
  • Ali Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletin dövizlerini elin gavuruna adana için top tepecek diye saçıyorsunuz, Allah akıl fikir verisn. Ona vereceğiniz milyonlarca avroyu, Türkiye'de altyapıya önem vererek faydalı işlere harcayın. hem demezler mi nereden geliyor bu değirmenin suyu !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle