Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı açıklaması! Beşiktaş ve Fenerbahçe

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Abdülkerim Bardakçı için "Beşiktaş'tan resmi teklif aldık. Fenerbahçe'den ise gayriresmi bir teklif aldık" dedi.

Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı açıklaması! Beşiktaş ve Fenerbahçe
Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı açıklaması! Beşiktaş ve Fenerbahçe
GİRİŞ 12.06.2022 22:40 GÜNCELLEME 12.06.2022 22:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'da Fatih Özgökçen, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş'tan resmi teklif aldık"

Takımın önemli isimlerinden Abdülkerim Bardakçı'nın transfer durumuna değinen Fatih Özgökçen, "Ligi 3. bitirme noktasında bütün arkadaşlarımızın takım olarak bir başarısı söz konusu. Takım oyunu olduğu için futbolculara karşı bir ilgi doğuyor. Bunlardan bir tanesi de Abdülkerim. Yapılmış resmi teklifler var. Bu teklifleri değerlendirirken Konyaspor'un menfaatlerini en üst düzeyde savunmak zorundayız.

Sonrasında futbolcu arkadaşımızın isteklerine önem veriyoruz. Bu ikisi sağlasında transfere onay veriyoruz. Şu anda değerlendirme aşamasındayız. Beşiktaş'tan resmi teklif aldık. Fenerbahçe'den ise gayriresmi bir teklif aldık. Değerlendirmelerimizi ona göre yapacağız. Şu anda kesinleşmiş bir durum söz konusu değil." dedi.

Geçtiğimiz sezon Konyaspor formasıyla 34 maça çıkan Abdülkerim Bardakçı, 5 gol ve 4 asist kaydetti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ali Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener'de transfer karaktersizliği başladı. Ben alayım çöp olsun, Beşiktaş'a gitmesin, ben alırsam oynatmam , dura dura çöp olur zaten....
    Cevapla
  • TURGAY YILMAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak Ali Koç'un aptal bir adam olmadığını söyleyebilirim. böyle bir şeye tenezzül edecek bir adamda değildir. İşine yarayacak bir futbolcu ise rekabete girmeside gayet normaldir. Futbol para ile dönen bir spor olduğundan profesyonel bakmayı bir türlü öğrenemedik. Paran yoksa alt yapıdan futbolcu çıkartırsın bunda anlamayacak bir şey yok.
    Cevapla