Andrea Pirlo'dan ilk açıklama! 'Heyecanlıyım...'

VavaCars Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Andrea Pirlo, "Yeni bir maceraya başladığım için heyecanlıyım." dedi.

Andrea Pirlo'dan ilk açıklama! 'Heyecanlıyım...'
Andrea Pirlo'dan ilk açıklama! 'Heyecanlıyım...'
GİRİŞ 12.06.2022 21:47 GÜNCELLEME 12.06.2022 21:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük'le anlaşan Andrea Pirlo, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

"Teşekkürler Fatih Karagümrük""

İtalyan antrenör yaptığı paylaşımda, "Yeni bir maceraya başladığım için heyecanlıyım. Teşekkürler Fatih Karagümrük" ifadelerini kullandı.

İmza töreni 14 Haziran'da yapılacak

Kulüpten yapılan açıklamada, Andrea Pirlo ile bir yıllık sözleşme imzalandığı ifade edilirken imza törenin 14 Haziran Salı günü gerçekleştirileceği belirtildi.

İlk teknik direktörlük deneyimini İtalya Serie A takımlarından Juventus'ta yaşayan Pirlo, İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası'nı kazandı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim futbol takımını yönetenler nedense hep aynı kafada. Bu ülkede genç hocalar var iken neden yabancı? İşte örnekler; Ömer Erdoğan hoca, İlhan Palut hoca, Okan Buruk, İsmail Kartal, Nuri Şahin, Emre Belözğlu, Sergen Yalçın. Neleri eksik bu hocaların, eskileri saymadım
    Cevapla
  • user 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım zamanında yazdığın kitapta Terim e sallıyordun. Şimdi bir de seni görelim. Öyle kolay mıymış bu işler.
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam tatile gelmiş birkaç milyon eurosunu alıp gidecek. Misss
    Cevapla
  • _*(1453)*_ 2 yıl önce Şikayet Et
    Andrea pirlo zaten senin gibi bu ülkeye gelenler yuroları dolarları görünce hepiside senin gibi heyecanlanıyorlar altı ay sonra paraları alıp gidiyorlar.
    Cevapla