Fatih Karagümrük Andrea Pirlo ile görüşüyor

Süper Ligi 8. sırada tamamlayan ve teknik direktör Volkan Demirel'le yollarını ayıran Fatih Karagümrük İtalyan teknik adam Andrea Pirlo ile görüşmelere başladı.

Fatih Karagümrük Andrea Pirlo ile görüşüyor
Fatih Karagümrük Andrea Pirlo ile görüşüyor
GİRİŞ 04.06.2022 20:04 GÜNCELLEME 04.06.2022 20:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig 'de geride bıraktığımız sezonun önemli takımlarından birisi olan ve ligi 8. sırada tamamlayan Fatih Karagümrük'te hareketli günler yaşanıyor. Sezonun tamamlanmasının ardından teknik direktör Volkan Demirel'le yollarını ayıran İstanbul ekibi, takımın başına getireceği yeni teknik adam için ince eleyip sık dokuyor. 

Başkan Süleyman Hurma'nın sürpriz bir şekilde Volkan Demirel ile ayrılık kararı almasının ardından hızlı bir şekilde yeni sezon öncesinde yeni teknik direktör için kollarını sıvayan kırmızı siyahlılar, son olarak Juventus'un başında olan ve dünyaca ünlü isim olan Andrea Pirlo ile görüşme gerçekleştiriyor. 

İtalyan basınında çıkan haberlerde Karagümrük'in ilk adayı Andrea Pirlo olarak gösteriliyor.

İtalyan yıldız, futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra ilk olarak kısa bir süre de olsa Juventus'un U23 takımında görev aldı. Daha sonra 2020'nin yaz döneminde Juventus'un başına geçen ve bir sezon takımın başında kalan 43 yaşındaki Pirlo, o sezonu Juve ile 78 puanla 4. sırada tamamladı. Genç teknik adamla o sezon sonunda yollarını ayıran Juventus, takımın başına Allegri'yi getirdi. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Bati Trakyali 1 yıl önce Şikayet Et
    milli takima getirselerdi Pirlo yu iyi olurdu
    Cevapla
  • kalender 1 yıl önce Şikayet Et
    rambo okan zannettim biran...
    Cevapla
  • osmannn 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle hocanın ne işi var karagümrükde, seyircisi yok, futbolcuların alacağı paralar ödenmedi, gs getirse anlarım, adanademirspor anlarım
    Cevapla
  • Yok daha neler 1 yıl önce Şikayet Et
    Boşa hayal kurmayın..
    Cevapla