Antalyaspor, Ömer Toprak'la prensipte anlaştı!

Süper Lig ekibi Antalyaspor'un Werder Bremen'le sözleşmesi sona eren milli futbolcu Ömer Toprak ile her konuda anlaştığı iddia edildi.

Antalyaspor, Ömer Toprak'la prensipte anlaştı!
Antalyaspor, Ömer Toprak'la prensipte anlaştı!
GİRİŞ 04.06.2022 18:26 GÜNCELLEME 04.06.2022 18:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'un transfer gündemine geçtiğimiz sezonun devre arasında da gelen Ömer Toprak'la prensip anlaşması sağlandığı öğrenildi. Herhangi bir aksilik yaşanmaması halinde Ömer Toprak'ın gelecek sezon Antalyaspor forması giyeceği belirtildi.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un da bir dönem transfer etmek istediği gurbetçi futbolcu, 2019-2020 sezonunda Werder Bremen'le sözleşme imzaladı. Ömer Toprak, Alman temsilcisiyle sözleşmesini tamamlamasının ardından kulübüne veda etti. Almanlar, Ömer Toprak'ın vedasını duyururken, "Yorulmak bilmeyen çabalarınız için teşekkürler Kaptan! Size gelecek için en iyisini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Werder Bremen'in sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen ve bonservisini eline alan Ömer Toprak'ın son görüşmelerin ardından Antalyaspor'a imza atacağı kaydedildi.

NURİ ŞAHİN'İN ESKİ TAKIM ARAKADAŞI

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ile Ömer Toprak'ın eski takım arkadaşı olmasının da transferde etkin rol oynadığı belirtildi. İkili 2017-2018 sezonunda Borussia Dortmund, 2019-2020 sezonunda da Werder Bremen'in mücadelesi için birlikte mücadele verdi.

İLK KEZ ALMANYA DIŞINA ÇIKACAK

Kariyerinde Almanya dışında hiçbir takımda forma giymeyen Ömer Toprak, Freiburg, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund ve Werder Bremen'de oynadı. Ömer Toprak geçtiğimiz sezon Werder Bremen formasını ligde 21 müsabakada terletti. Ömer Toprak bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

32 yaşındaki savunmacı şu ana kadar 27 kez A Milli Futbol Takımı forması giydi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • SC Freiburg.... 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi ve doğru transfer ; sakin ve akıllı oyuncu
    Cevapla