Göztepe'de İrfan Can Eğribayat kuyruğu!

Spor Toto Süper Lig'de küme düşen Göztepe'de sezon içinde süresiz kadro dışı bırakılan ve satış listesine konan kaleci İrfan Can Eğribayat'ın talipleri arttı.

Göztepe'de İrfan Can Eğribayat kuyruğu!
Göztepe'de İrfan Can Eğribayat kuyruğu!
GİRİŞ 03.06.2022 12:59 GÜNCELLEME 03.06.2022 13:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'la da adı anılan 23 yaşındaki file bekçisi İrfan Can Eğribayat'ı, Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa'nın istediği bildirildi.

Kulüplerin, Göztepe yönetimine teklifleri götürdüğü açıklanırken, kulübü devretme görüşmeleri halen sonuçlanmayan eski başkan Mehmet Sepil'in 2 milyon Euro civarında bonservis talep ettiği kaydedildi.

TRABZONSPOR HALİL'İ BONSERVİSSİZ ALMAK İSTİYOR

Göztepe'de satılması planlanan diğer oyuncu Halil Akbunar konusunda da yeni bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'un transfer etmek istediği Halil için bonservis ödemeye sıcak bakmadığı ileri sürüldü.

Bordo-mavililerin, 28 yaşındaki kanat oyuncusu Halil ile görüştüğü, "Bonservisini alırsan seni transfer ederiz" dediği vurgulandı. Ancak sarı-kırmızılıların kesinlikle Halil'i bonservissiz göndermeyeceği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 5
  • Bize ne 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi kaleci
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    En fazla 100.000 Euro 1 TL fazla etmez.futbol seyircisi uyanın yıllarca bunu size yedirdiler 5 milyon Euro 10 milyon Euro 8 milyon Euro size yedirdiler bunları. bunlar normal rakamlar değil bunlar tamamen bir sömürü karanlık çarkın döndürülmesidir.kim hangi başarıdan dolayı bu paralar alınır verilir bir sorgulayın lütfen.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    En fazla 150.000 Euro. Oda çok parada çünkü 2.500.000 civarında 2.500.000 TL ediyor
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray a gelir bu arkadaş
    Cevapla