Başkan açıkladı! Konyaspor'dan ilk transfer

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Sivasspor’un sağ beki Ahmet Oğuz ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Başkan açıkladı! Konyaspor'dan ilk transfer
Başkan açıkladı! Konyaspor'dan ilk transfer
GİRİŞ 31.05.2022 16:02 GÜNCELLEME 31.05.2022 18:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, katıldığı bir söyleşide transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Scout ekiplerinin 2-2.5 aydır yurt dışında çeşitli çalışmalar yaptığını aktaran Başkan Özgökçen, “Teknik ekibe rapor sunuluyor, eksik bölgelere göre. Hocamız da o sunulan listenin arasından bize hangileriyle ilgilenmemiz gerektiği konusunda rapor verdikten sonra yönetim olarak maddi imkanları değerlendirerek görüşmeler yapıp bazı transferleri bitiriyoruz” dedi.



“Taraftarımızın beklediği ‘çilek transferler’ de kısa sürede gerçekleşecek

Skubic'in futbolu bıraktığını hatırlatan ve yerini doldurmak için çalışmalara başladıklarını kaydeden Fatih Özgökçen, “Bir tane arkadaşımızla sözleşme imzaladık. Diğeri de inşallah yarın imzalanacak ama imzalanmadığı için onu söylemeyeyim. Sözleşme imzaladığımız fakat açıklamadığımız, Sivasspor’un sağ beki Ahmet Oğuz’u transfer ettik. Tabii bu devam edecek. Dediğim gibi anlaşmaların tamamlandığı ama imza atılmayanlar olduğu için onları şu anda söylemek istemiyorum. Fakat taraftarımızın beklediği tabiri caizse ‘çilek transfer’ dedikleri transferler varmış. İnşallah onlar da kısa sürede gerçekleşecek. Çok da fazla geciktirmeyeceğiz çünkü 21 Temmuz itibariyle Konferans Ligi’nin ilk eleme maçı var. 18 Haziran’da takımımız toplanacak. Bu tarihten önce bizim başlamamız lazım” diye konuştu.

Sivasspor veda etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, savunma oyuncusu Ahmet Oğuz ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 12 Ocak 2021 tarihinde Sivasspor'a transfer olan Ahmet Oğuz'un sözleşmesinin bugün sona erdiği belirtildi.

Açıklamada, "Ahmet Oğuz'a bugüne kadar kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz." ifadesine yer verildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke konyaspor Altay dan Cebraili alsaydı hem yaşı hem hırsı, oyunu verimliliği daha iyiydi..Ahmet koca bir sezonda 1 tane asisti yok 1 gol atmış oda nasıl ve kime acaba..pek verimli görünmüyor..sukubic 1 sezonda en az 10 gole direk katkı veriyordu..gelen gideni mumla aratacak gibi ..inşallah iyi olur ama ümit yok gibi. hayırlısı olsun
    Cevapla
  • Yiğido 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir haber sivasspor kurtulmuş
    Cevapla
  • uzun adam 1 yıl önce Şikayet Et
    sivas kurtardi. her pozisyonda direk adama giriyordu. boyle bir defans olamaz. kardesim kal karsisinda.. allah konyasporun yardimcisi olsun
    Cevapla