Serie A ekibinden Francesco Farioli sürprizi

Süper Lig ekibi Alanyaspor'da görev alan genç teknik direktör Francesco Farioli'yle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Serie A ekibi Spezia'nın 33 yaşındaki çalıştırıcıyla ilgilendiği belirtildi.

Serie A ekibinden Francesco Farioli sürprizi
Serie A ekibinden Francesco Farioli sürprizi
GİRİŞ 31.05.2022 09:48 GÜNCELLEME 31.05.2022 09:48

Alanyaspor'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Francesco Farioli konusunda bomba bir iddia ortaya atıldı. 33 yaşındaki teknik direktörün yeni adresinin Serie A ekibi Spezia olabileceği belirtildi.

Fabrizio Romano'nun haberine göre, teknik direktörü Thiago Motta ile yollarını ayırmaya hazırlanan İtalyan ekibinde ilk aday Farioli. Spezia'nın uzun süredir Farioli'yi listesinde tuttuğu ve Motta sonrası ciddi bir aday olduğu aktarıldı.

Alanyaspor'da yardımcı antrenör olarak görev aldıktan sonra kısa bir süre Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Francesco Farioli, 31 Aralık 2021'de Akdeniz temsilcisine geri döndü. Genç teknik adam Alanyaspor'da 39 müsabakada sahaya çıktı. Francesco Farioli'nin öğrencileri bu süreçte 20 galibiyet elde etti. Alanyaspor 7 mücadelede sahadan 1 puanla ayrıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL