Soner Aydoğdu, Antalyaspor'a imzayı attı!

Sezonu Nuri Şahin yönetiminde yakaladığı müthiş çıkışla 7. sırada tamamlayan Antalyaspor, yeni sezonun ilk transferini Soner Aydoğdu'yu kadrosuna katarak yaptı.

Soner Aydoğdu, Antalyaspor'a imzayı attı!
Soner Aydoğdu, Antalyaspor'a imzayı attı!
GİRİŞ 22.05.2022 13:41 GÜNCELLEME 22.05.2022 23:37

Küme düşen Göztepe ile yollarını ayırdıktan sonra adı birçok Süper Lig takımı ile anılan tecrübeli orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu, Antalyaspor'a transfer oldu.

2 yıllık sözleşme imzaladı

Ajansspor'un haberine göre Antalya'ya gelerek sağlık kontrolünden geçen 31 yaşındaki futbolcu kırmızı beyazlı kulüple iki yıllık sözleşme imzaladı.

35 maçta 2 gol, 4 asist

Bu sezon Göztepe formasıyla 35 maçta forma giyen Soner Aydoğdu, bu karşılaşmalarda 2 kez fileleri havalandırırken, 4 kez de gol pası verdi.

Piyasa değeri 1.6 milyon Euro

Piyasa değeri 1.6 milyon euro olan tecrübeli oyuncu futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı. Soner Aydoğdu, kariyerinde Gençlerbirliği, Hacettepe, Trabzonspor , Akhisar, Başakşehir ve Göztepe formaları giydi. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.