Acun Ilıcalı transferi duyurdu! Süper Lig'den Hull City'e gidiyor

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Hatayspor forması giyen Adama Traore ile anlaşma aşamasında olduklarını söyledi.

Acun Ilıcalı transferi duyurdu! Süper Lig'den Hull City'e gidiyor
Acun Ilıcalı transferi duyurdu! Süper Lig'den Hull City'e gidiyor
GİRİŞ 19.05.2022 23:09 GÜNCELLEME 19.05.2022 23:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, basın mensuplarıyla buluştu. Türk iş insanı, Süper Lig'den transfer etmeye çok yakın oldukları ismi açıkladı. Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarına da müjde verdi.

TARAFTARLAR İÇİN ÖZEL HAMLE

Hull City taraftar grubuyla ilgili konuşan Acun Ilıcalı, taraftarları kuzey tribününe çekmeye hazırlandıklarını duyurdu. Acun Ilıcalı, gelecek sezondan itibaren 10 yaş ve altı çocuk taraftarların, bir yetişkin eşliğinde takımın maçlarını ücretsiz izleyebileceğini açıkladı.

HONEYMAN'IN OPSİYONU ZORUNLU OLARAK KULLANILDI

Hull City Başkan Yardımcısı Tan Kesler de Acun Ilıcalı'nın yanında sorulara cevap verdi. Tan Kesler, George Honeyman'ın sözleşmesinde yer alan opsiyonu zorunlu olarak kullandıklarını belirtti. Oyuncuyla görüşmelerinin devam ettiğini belirten Tan Kesler, daha uzun bir anlaşma yapmak istediklerini ifade etti.

ILICALI: 'TRAORE TRANSFERİ NEREDEYSE BİTTİ'

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, gelecek sezon için ilk transferi Süper Lig'den yapmaya hazırlanıyor. Hatayspor forması giyen Adama Traore ile anlaşma aşamasında olduklarını belirten Acun Ilıcalı, 'Neredeyse bitti' ifadesini kullanırken ayrıca 4 futbolcuyla görüştüklerini duyurdu.

26 yaşındaki Adama Traore, 2020-2021 sezonunda Hatayspor'a transfer oldu. Malili orta saha oyuncusu bu sezon toplamda 18 maçta Akdeniz ekibinin formasını giydi. Adama Traore bu müsabakalarda 1 gol ve 3 asist üretti.

KESLER: ELEŞTİRİLER HAKKINDA BİLGİM YOK

Hull City'nin bu sezon gösterdiği performansın bazı taraftarlar tarafından eleştirildiği ve bunun takım üzerindeki etkisinin nasıl olduğu sorusuna Tan Kesler, kulüpte çok fazla zaman geçirdiğini, herhangi bir bilgisi olmadığı yanıtını verdi. (Skorer)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • ESKİL 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun el attığı bütün işlerde başarılı oldu,bunuda başaracağına eminim.
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun sanki halı saha maçına mahalleden adam topluyor gibi transfer yapacak.Şota bu durumda başarılı olamaz.Teknik kadro ilk devreyi zor bitirir ve Acun Hull City için bir Ali Koç olur.Neticede ikiside FB li.
    Cevapla
  • Sakarya-Karasu.... 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek soru şu : Teknik hoca senmisin ki ; istediğin oyuncuyu alıyorsun...
    Cevapla
  • makifb100 1 yıl önce Şikayet Et
    teknik sorumlu sota arvaledze, acunla yedikleri ictikleri bir. insallah cevabi kabullenirsin :)
    Cevapla