Fenerbahçe'ye talih kuşu! Dev teklif...

İspanyol basını, yaklaşık 6 aydır Portekizli futbolcuyu yakından izleyen Atletico Madrid’in Fenerbahçe’ye 15 milyon Euro’luk teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.

GİRİŞ 19.05.2022 15:00 GÜNCELLEME 19.05.2022 15:58
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Miguel Crespo ile ilgili transfer iddiaları gelmeye devam ediyor. Yaklaşık 6 aydır Portekizli yıldızı çok yakından takip eden Atletico Madrid'in ilgisi de giderek büyüyor. İspanya'da yayın yapan birçok medya organı Atletico'nun kısa süre içinde Fenerbahçe'ye resmi teklif yapacağını belirtiyor.

Teknik direktör Diego Simeone'nin Miguel Crespo'yu çok beğendiği ve İspanyol devinin yapacağı teklifin 15 milyon Euro olacağı da iddialar arasında. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce yaptığı bir açıklamada Crespo için devre arasında çok ciddi bir teklif aldıklarını ve yıldız futbolcuyu satıp satmama konusunda ikilem yaşadıklarını belirtmişti.

Yeni sezonda kuracağı iddialı kadro için kaynak yaratmak zorunda olan Sarı-Lacivertli yönetimin Crespo için gelecek 15 milyon Euro'luk bir teklifi geri çevirmesinin çok zor olacağı ifade ediliyor. Fenerbahçe sezon başında Estoril'den transfer ettiği Portekizli futbolcu için sadece 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 29
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce 100 bine aldigi oyuncuyu isterse 100 milyona satar size ne ? Devlet kontrol etmiyormu paranin nereden gelip nereye gittigini ? Bankalarin nasil isledigini bile bilmiyorsunuz. Ülkenin zeka seviyesine üzülüyorum. Hem Ali Koc isteseydi, Kripto para satisinda kasaya 200 milyon avro koyabilirdi, niye böyle sacmalikla ugrassin. Iftira atanlarin cani cehenneme.
    Cevapla
  • Sarı civciv 1 yıl önce Şikayet Et
    Birak bu işleri sarı civcivler murigi gibi dimi 15 milyon sonra ne olduğu ortaya çıkınca rezil olmayında 15 miş hey Allahım ya
    Cevapla
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Soda iç Mümkünse Kızılay.
    Cevapla
  • Ömer Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle satılmamalı yerine 5 transfer yapılır hiç verim almayız.kim min je zaych ferdi osayi m hakan rossi irfan Altay satılmamalı.
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru dürüst oynamayan futbolcu ya 15 milyon Euro kimse vermez eğer verirselerde şaşırmam çünkü bunlar şikeyi sever
    Cevapla
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin sadece Beşiktaşı tutan bir başkan bulmak gibi daha aciliyetli işlerin yokmu
    Cevapla
  • Gemerek... 1 yıl önce Şikayet Et
    gevşeksin
    Cevapla
  • Mülayim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütçeyi toparlama işleri, gerçek değeri 1.5 ama 15 yazılacak, transfer bütçesi lazım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle