Konyaspor'un 2 yıldızına teklif yağmuru!

İç Anadolu ekibinde takımın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Amir Hadziahmetovic’e Belçika’dan ve İtalya’dan talipler var. Stoper Abdülkerim’i de Beşiktaş ısrarla istiyor.

Konyaspor'un 2 yıldızına teklif yağmuru!
Konyaspor'un 2 yıldızına teklif yağmuru!
GİRİŞ 05.05.2022 09:51 GÜNCELLEME 05.05.2022 09:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

6 yıldır Konyaspor forması giyen ve geçen sezondan bu yana gösterdiği başarılı performansla da adeta yıldızlaşan Amir Hadziahmetovic’e teklifler ardı ardına geliyor. Başarılı oyuncuyu Belçika ekibi Anderlecht ciddi şekilde istemişti. Asıl resmi adım ise Udinese’den geldi. Konyaspor’un oyuncunun bedelini 7 milyon Euro olarak belirlediği ifade ediliyor. Amir’in transferine kesin gözle bakılıyor. 

Abdülkerim gözde hale geldi

Yeşil-Beyazlılar’da ayrıca Abdülkerim Bardakçı da sezonun en öne çıkan isimlerinden. Performansıyla Milli Takım’a kadar yükselen başarılı savunmacıyı Beşiktaş çok uzun süredir takıma kazandırmak istiyor. Kulüpler arasında resmi görüşmeler devam ederken İç Anadolu ekibi Abdülkerim’i de en azından 3 milyon Euro’luk bedelle satmak istiyor. Yeşil-Beyazlılar’ın Abdülkerim için kapıyı şimdilik 5 milyon Euro’dan açtığı belirtiliyor. 

YORUMLAR 7
  • Fetti 1 yıl önce Şikayet Et
    En çok genci olan ülkeyiz. Tüm masraflarını karşılayıp alt yapıda futbolcu yetiştirip ihraç etmeliyiz. Suriyeli kenyalı farketmez
    Cevapla
  • Hacıkemal 1 yıl önce Şikayet Et
    A. Bardakçı da yurtdışına gitmeli. En az iki yıl oynar, kendini geliştirir, milli takıma seçilir. Daha sonra yüksek ücretle tekrar Türkiye'de parası çok kulüplerde oynar.
    Cevapla
  • KEMAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl gidecek yurt dışına yuruyerek mi ? Adama tek talip var oda yurticinden bjk başta teklif mi va?
    Cevapla
  • Karakter 1 yıl önce Şikayet Et
    7 milyon 5 milyon bu ne yaw kesinlikle 6 tane alt yapi futbolcusu sarti gelmeli 3 direk oynama mecburiyeti konmali transferde 30 yaş ustu yasak edilmeli mesut ozil falcao van persi paralari alip takimlari batirdilar gencliklerini avrupaya verip yaslilikta sefa surmeye gelmemeliler bakin ajax dortmund benfica porto alt yapiyla futbolcu satisiyla yillardir sampiyonlar ligindeler bizimkilerde yerlerde surunuyolar ben tff baskani olsam oyle seyler yaparimki butun kulupleri hizaya getirirdim recep tayyip erdogan duy sesimi ata beni tff baskanligina
    Cevapla
  • Dahi 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin dediğin şartlara birde milli olma şartı eklersen İngiltere ligi şartlarına yakın lig olur o zaman menejerler tekinik ekip yöneticiler durumu sakata girer
    Cevapla
  • Nusret 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş biraz sakin ol lütfen :)
    Cevapla
  • Nusret 1 yıl önce Şikayet Et
    Her oyuncuya yıldız diyoruz çok enteresan. tıpkı her 18-27 yaş arasına genç dediğimiz gibi. biraz realist olmadığımız sürece futbolumuzun hali değişmeyecek uzunca bir süre.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle