Rize'de çılgın ilk yarı! Bir kırmızı, 2 penaltı, 3 gol...

Çaykur Rizesporlu futbolcu Fabricio Baiano, Fenerbahçe maçının ilk dakikasında kırmızı kart görerek takımını adeta maça 10 kişiyle başlattı.

Rize'de çılgın ilk yarı! Bir kırmızı, 2 penaltı, 3 gol...
Rize'de çılgın ilk yarı! Bir kırmızı, 2 penaltı, 3 gol...
GİRİŞ 22.04.2022 21:00 GÜNCELLEME 22.04.2022 21:51
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldiği maçın 35. saniyesinde ev sahibi ekip 10 kişi kaldı.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Fabricio Baiano, 35. saniyede Miguel Crespo'ya yaptığı faul sonrasında, kendisine tepki gösteren Kim Min Jae'ye dirsek atınca kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

BÜLENT KORKMAZ, BAIANO'YA TEPKİ GÖSTERDİ

Baiano’nun kırmızı kartı sonrası Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz oyuncusuna tepki gösterdi. Öte yandan Süper Lig'de sezonun en çok kırmızı kart gören oyuncusu olan Fabricio Baiano, bu sezon 4. kırmızı kartını gördü.

RIDVAN DİLMEN: "GEREKEN CEVABI BÜLENT KORKMAZ VERDİ"

Devre arasında mücadeleyi yorumlayan Rıdvan Dilmen, Fabricio Baiano'nun kırmızı kart gördüğü pozisyon için, "Müthiş bir sorumsuzluk örneği Baiano. Pozisyon kırmızı mı değil mi cevabını Bülent Korkmaz verdi. 'Sen ne yapıyorsun?' dedi oyuncusuna. Hem birinci hem de ikinci pozisyondaki penaltıda gereksiz penaltıydı." ifadelerini kullandı.

METİN TEKİN: "ÖFKE KONTROLÜ KONUSUNDA YARDIMA İHTİYACI VAR"

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Metin Tekin ise, "3-0'dan sonra bu oyunun dönmesi artık imkansıza yakın. Bülent Korkmaz'a şu an maçı bitirelim deseler kabul eder. Bu maçın galibi belli artık. Fenerbahçe'nin güvenilir bir oyunu var İsmail Kartal'la. Rakip eksik olsun olmasın sahada doğruları yapan bir takım var sahada. Maçın 35. saniyesinde o şekilde kırmızı kart görmek akıl karı değil. Öfke kontrolü konusunda yardıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum Baiano'nun." şeklinde konuştu.

VAR UYARDI, HALİL UMUT MELER 'PENALTI' DEDİ

Karşılaşmanın 45. dakikasında Fenerbahçeli Crespo'nun sağ kanattan ceza alanına çevirdiği topu Çaykur Rizesporlu Ronaldo engellemek istedi.

Fenerbahçeli oyuncular Ronaldo'nun ceza sahasında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle itirazda bulundu. Maçın hakemi Halil Umut Meler, VAR'la kurduğu iletişim sonunda pozisyonu izlemeye karar verdi. Meler, pozisyonu izledikten sonra penaltı noktasını gösterdi.



Topun başına gelen Serdar Dursun penaltıyı gole çevirerek Fenerbahçe'yi 2-0 öne geçirdi.


İKİNCİ KEZ PENALTI DÜDÜĞÜ!

İlk yarının uzatma dakikaları oynandığı esnada bu kez Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci rakibinin müdahalesi sonucunda ceza alanı içinde yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler tereddütsüz şekilde beyaz noktayı işaret etti.



Yine topun başına Serdar Dursun geldi. Milli futbolcu bir kez daha kaleci Gökhan Akkan'ı mağlup ederek sarı-lacivertli takımı 3-0 öne geçirdi.

YORUMLAR 126
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu maçta trabzon olsa millet hiç susmazdı rize başkanı basbas bağırırdı neredesiniz acaba biz mi göremiyoruz
    Cevapla
  • konya 1 yıl önce Şikayet Et
    izmir takımınız altaya sahip çıkın rize fenere kıyak geçti rizenin düşmemesi için altayı sahada sindirmeye çalışırlar takımınızın yanında olun ezdirmeyin izmirin süper liğde bir takımı bari kalsın
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemin verdiği kararlar doğru.Penaltılarda kırmızı kartta,Fener hakkıyla kazandı troller hemen çamura başlamışsınız..
    Cevapla
  • Şevki 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir tiyatro izledik.
    Cevapla
  • Kerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Postalayın gitsin ! Takımını böyle rezil bir şekilde ve sorumsuzca 90 dakika 10 kişiye terk edeni, yönetim derhal postalamalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle