Flaş küme düşme açıklaması! "Cumhurbaşkanı'ndan talep ettik"

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM genel kurulunda Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılmasını Cumhurbaşkanı'ndan talep ettiklerini açıkladı.

GİRİŞ 22.04.2022 18:37 GÜNCELLEME 22.04.2022 18:55
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Süper Lig'de bu sezon küme düşmenin kaldırılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan istekte bulunduklarını söyledi.

Mehmet Fendoğlu, “Türk futbolunda son günlerdeki gelişmeler kamu vicdanını rahatsız etmiş, Öncelikle 13 hakemin istifası, daha sonra mahkeme kararıyla geri dönmesi, daha sonra Futbol Federasyonu Başkanının istifası, MHK eğitimci hocası Jaap Uilenberg'in görevden ayrılması ve son olarak da MHK Başkanının istifasıyla Türk futbolunda kamu vicdanlarında soru işareti bırakacak bir silsile, istifalar silsilesi gerçekleşmiştir. Bu konuda bu yılki küme düşmenin kaldırılmasını hassaten ve şehirlerimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımızdan talep ederim. Altay, Çaykur Rizespor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor’un önümüzdeki dönemde ligde kalmasını temenni ederim” diyerek Süper Ligde düşmenin kaldırılmasını Cumhurbaşkanından talebini TBMM Genel kurulunda gündeme getirdi.

YORUMLAR 120
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıl malatya rize gelecek yıl diğerleri olmuş olacak küme düşme hiç olmasın. Ligler 5 yıl içinde 50 takıma 10 yıl sonrada 150 takıma çıksın. M.vekillerine akıl fikir versin.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma bir istek küme düşme devam etmeli. Eğer küme düşme kaldırılırsa 24 takım olur. Bu da ülke futboluna büyük zarar verir.
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adam sarhoş mu ne
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ne saçmalık ya yok artık şaka
    Cevapla
  • Vatandaş Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene yeni malatya düşmedimi? Kaklsın tabiki eski Eski Malatyada düşmesin çünkü amatöre düşmüşdü Spora siyaseti karıştırmayalım Hakkı olan ligde devam eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle