Murat Sancak: Montella, bir takım için benden izin istedi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Vincenzo Montella'nın Türkiye'de başka bir takımı çalıştırmayacağını belirterek, "Sadece benden bir takım için izin istedi ve İtalya liginden bir takımı çalıştırmak istediğini söyledi." dedi.

Murat Sancak: Montella, bir takım için benden izin istedi
Murat Sancak: Montella, bir takım için benden izin istedi
GİRİŞ 21.04.2022 19:34 GÜNCELLEME 21.04.2022 19:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak, Yeni Açık TV'ye açıklamalarda bulundu.

Sancak, takımın teknik direktörü Vincenzo Montella'yla ilgili, "2 yıllık sözleşmemiz var. Sözleşme imzalarken sadece benden bir takım için izin istedi. İtalya liginden bir takımı çalıştırmak istediğini söyledi. Sözleşme imzalarken bana, 'Eğer o takım beni isterse müsaade edecek misiniz?' dedi. Ben de ederim dedim. Türkiye'de bir yere gitmez." ifadelerini kullandı.

Sezon başında Galatasaray'dan kiralanan Yunus Akgün ile ilgili ise Murat Sancak şunları söyledi: 

"Bizim Yunus'la ilgili hatamız satın alma opsiyonu koymamamız oldu. Türk futboluna bir Yunus'u kazandırmak istiyorsak, bu hocayla ve Adana Demirspor'da bir yıl daha oynaması lazım. Burada bir yıl daha geçirirse Türk futbolu iyi bir oyuncu kazanır."

"Bir oyuncuyla anlaştık"

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına kısa bir süre kalan Murat Sancak, gelecek sezon için bir oyuncuyla anlaştıklarını söyledi. Sancak, transfer çalışmalarıyla ilgili, "Yeni sezon için bir futbolcuyla anlaştık. Sözleşmesi devam ettiği için şu anda açıklama yapmamız doğru değil. İsim veremeyiz, o takıma da saygısızlık olur.

Bu takıma fayda sağlayacak isimleri katmamız gerekiyor. Birçok isim geliyor bize. Muric Manchester City'nin oyuncusu. Kiraladığımızda bize, Muric'in 2-3 yıl sonra ilk kalecileri olacağını söylediler. Kiralarlarsa zaten bize kiralayacaklar." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 1
  • ediz 1 yıl önce Şikayet Et
    Murat sancak biri adana denir spor başkanlığı yaptığını soyle sin
    Cevapla